PLOG: Hoogtepuntjes van de #29 Ontslag en toerist spelen in België

foto 4 (2)
Een hele drukke week is voorbij. Ik ging onder andere een paar dagen naar België, logeerde bij een vriendin, vierde een afscheidsfeest en had mijn allerlaatste werkdag. Kijk je met mij mee naar de afgelopen week?

Maandag
foto 1 (3)
Maandag begon heel gezond. Mijn ontbijt bestond uit een groene smoothie met spinazie, banaan en sinaasappelsap. Veel mensen denken dat dit niet smaakt zo op de vroege morgen maar de zoete smaken overheersen en dus proef je niks van de spinazie.

Daarna stapte ik in mijn auto naar Gent. Hier hebben jullie al het één en ander van kunnen zien in de vlog. Ik had namelijk afgesproken met Kim en Pauline en we hielden zo een soort bloggersmeeting.  We hebben lekker geshopt, gelachen en bij kunnen kletsen.

foto 2 (2)
’s middags dronken we nog wat bij Starbucks in Gent. Toen ik terug naar Nederland reed had ik echt last van noodweer. Je zag bijna niks op de weg en ik ken de wegen in België ook niet allemaal. Deze combinatie was niet zo heel prettig. Ik was dan ook blij toen ik de borden ‘Nederland’ zag.

foto 3 (1)
Ik reed door naar Simone om daar en nachtje te logeren. Onderweg naar haar klaarde het op en heb ik nog even genoten van de mooie lucht zo na die buien.

Dinsdag

foto 4 (2)
Dinsdag ging ik samen met Simone een dagje naar Antwerpen. Hier hebben we een hele gezellige dag gehad.

foto 1 (4)
Eenmaal thuis probeerden we nog wat lippenstift uit. Altijd leuk.

Woensdag

foto 3 (2)
Woensdag mocht ik een hele dag werken van 7.00-18.30. Daarna ben ik heerlijk uit eten geweest met ons gezin.

Donderdag

foto 4 (3)
Donderdag moest ik nog even naar de stad om een paar schoenen terug te brengen wat kapot gegaan was. Ondertussen kocht ik een ander paar schoenen. Oeps.

foto 5 (3)
’s Avonds had ik mijn allerlaatste werkdag bij mijn bijbaan. Het was een heel gek idee om na meer dan vijf jaar te stoppen maar aan alles komt een einde. Mijn collega’s vroegen of ik met hen nog even langs de Mac Donalds wilde om het nog even af te sluiten. Daar zeg ik geen nee tegen.

foto 1 (7)
Het was heel gezellig en we hebben lekker zitten kletsen. We deden zelfs nog leuke ‘tinder ontdekkingen’ zo hadden een collega en ik dezelfde match, oeps!

Vrijdag

foto 1 (6)
Vrijdag trof ik wat voorbereidingen. Zaterdag was er namelijk een feest bij ons thuis. Ik maakte een photobooth voor de gasten. Hier zal ik jullie later meer over vertellen.

foto 3 (3)
Ook maakte ik pompoms. Hier heb ik maanden geleden al eens een artikel over geschreven. Dus mocht je op zoek zijn naar budgetvriendelijke pompoms, klik dan hier

 

foto 2 (1)
Zaterdag was het feest. Het was best wel lekker weer en de temperatuur was ook prima. Daarom ging ik voor mijn nieuwe shirtje van Primark en een lange doorschijnende rok van H&M.

foto 5

Het was een heel leuk feest met allemaal lieve mensen om ons heen. En we hebben het gelukkig enorm getroffen met het weer.

Zondag

Zondag was vooral een dag waarop we veel opgeruimd hebben. En ’s avonds hebben we de bbq nog even aangestoken en nog heerlijk buiten kunnen zitten. Een paar uur later begon het flink te regenen en onweren.

Hoe was jouw week?

Liefs, Annemijn

 

 

 

 

2 Comments on PLOG: Hoogtepuntjes van de #29 Ontslag en toerist spelen in België

 1. Kim | Kimsbloglife
  1 september 2015 at 09:58 (3 jaar ago)

  Leuke, drukke week heb je gehad! Gelukkig ben je goed thuis geraakt met het slechte weer, dat is echt zo vervelend om in de harde regen te rijden, zeker als je de weg niet goed kent. Ik ben al benieuwd naar je artikel over de photobooth, lijkt me leuk hihi! Ga ook even naar het artikel van de pompons kijken want mijn mama geeft binnenkort ook een groot feest voor haar verjaardag 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Review: Nude Audio Super M Bluetooth speaker + 50% korting!My Profile

  Beantwoorden
 2. Bibiane
  1 september 2015 at 20:41 (3 jaar ago)

  Als ik ergens de weg niet ken vind ik het ook verschrikkelijk om er te rijden in felle regen. Gelukkig ben je goed thuisgekomen. Die photobooth lijkt me wel leuk 🙂
  Bibiane onlangs geplaatst…Unboxing winactie The Body ShopMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge