Persoonlijke update – februari 2018

Fiss 2018

Hoe gaat het met me? Wat heb ik gedaan in de eerste maanden van 2018?
En wat staat er op de planning voor de komende tijd? Vandaag geef ik je een persoonlijke update over mijn leven! 

De eerste twee maanden van 2018 zitten er al bijna op, jeetje.
Als ik zo terug kijk heb ik al een hoop fijne dingen kunnen doen. Goed, je hebt dit artikel waarschijnlijk aangeklikt om te lezen hoe het met mij gaat. Tijd om dat te vertellen dus.

Over het algemeen gaat het heel goed. Ik ben nog steeds lekker aan het werk als ambulant hulpverlener en haal daar iedere werkdag weer veel voldoening uit. Wat het zo leuk maakt is dat er heel veel afwisseling is. De ene dag ben ik werkzaam op een basisschool terwijl ik op een andere dag iemand ondersteun tijdens het doen van boodschappen. Iedereen heeft een andere hulpvraag. Dat vraagt ook veel van mij, maar dat is een fijne uitdaging!

Dat werk levert dan ook weer fijne inkomsten op om te sparen voor ons eigen huisje. Dat gaat dan ook redelijk goed. Een vraag die mij dan wel bezighoud is: ‘Waar willen we wonen?’. Maar we hebben nog even de tijd om dat uit te vogelen. Zelf houd ik niet van drukke steden maar wél van het gemak van winkels etc. in de buurt. Daarnaast ben ik nou ook niet zo van de dorpsroddels en de ‘ons-kent-ons-cultuur’. En om dat te combineren met het feit dat ik wel in de buurt van onze familie/vrienden wil wonen, is best een puzzel. Dit wordt vervolgd zullen we maar zeggen.

De afgelopen twee maanden stonden er ook ontzettend leuke dingen op de planning. Zo ben ik met mijn vriend en mijn familie op wintersport geweest naar Serfaus-Fiss-Ladis in Oostenrijk. We hebben een week heerlijk genoten van de zon en de sneeuw! Ik heb maar weinig vakanties meegemaakt waarbij er zoveel sneeuw lag. Heel bijzonder.  In de weekenden heb ik me ook zeker vermaakt. Zo zijn we onder andere naar de Efteling geweest met een vriendin. Afgelopen weekend voegden we daar ook de Beekse Bergen aan toe met familie van mijn vriend. Heel gezellig! Meestal vind ik dit de meest sombere maanden van het jaar.
Maar nu ik er zo over nadenk, heb ik toch een hoop leuks gedaan. Zo stond carnaval natuurlijk ook nog op het lijstje! Samen met vrienden hebben we twee dagen mee gelopen met optochten, super leuk om dit na een aantal jaren weer te doen! Daar heb ik dan ook echt van genoten. Een dag later zijn we nog gaan ‘dweilen’ in ’t Krabbegat (Bergen op Zoom). Ook dit was erg gezellig. Om dit té positieve lijstje af te sluiten ben ik ook nog naar Fifty Shades Freed geweest met een vriendin (stiekem best jammer dat dit nu klaar is). Als kers op de taart werd mijn oma vorige week 96! Wat een mijlpaal!

Je zou bijna denken dat mijn leven perfect is. Maar die indruk wil ik zeker niet bij jullie wekken! Wat ik wel doe is proberen te genieten van die geluksmomentjes. Ik ben daar dan ook echt dankbaar voor. Uiteraard zijn er in deze twee maanden ook wel minder leuke dingen gebeurd of zat ik minder goed in mijn vel, gelukkig spelen deze dingen geen hoofdrol.

Voor de komende periode staan er wel weer wat dingen op de planning. Zo probeer ik nog steeds van die irritante shin splints blessure af te komen. Ik ben er echt helemaal klaar mee en het lijkt nu wel of er meer leuke loopjes zijn dan ooit… Voor de vakantie ging het redelijk goed maar na een week in skischoenen, kwam de pijn gewoon weer terug. Zo blijven mijn schenen continu een beetje zeuren. Afgelopen zondag ben ik weer terug bij af begonnen met 10x 1 minuut hardlopen (wat ik begin januari ook deed). Toch sta ik 11 maart aan de start van de Citytrail in Vlissingen, samen met een vriendin. Dit is een run door verschillende gebouwen in Vlissingen. Het voordeel hiervan is dat je niet continu aan het hardlopen bent en het voornamelijk voor de fun is. Dit durf ik dan ook wel aan, zeker omdat de afstand die dag zelf te bepalen is.

Daarnaast komt Pasen dan ook weer langzamerhand in zicht. Rond die periode hebben we best wat verjaardagen in de familie, gezellig! En natuurlijk wat vrije nationale feestdagen!
Verder heb ik nog vrij weinig op de planning. Maar mezelf kennende, komt er vast nog wat leuks aan. Spontaan dingen doen, vind ik het allerleukst ;).

Goed, het is weer een lang verhaal geworden (sorry!).

Hoe gaat het met jullie?

Liefs, Annemijn 

 

 

2 Comments on Persoonlijke update – februari 2018

 1. Edske
  21 februari 2018 at 17:42 (7 maanden ago)

  Hee truffel… gaat lkkr zo.
  Baal als een rund dat ik niet mee kon naar de dweilavond, voorstel is om volgend jaar naar t neuzebal te gaan?? Is da wa?? Lkkr leven heb je zo, genoeg te doen.
  Doeiiii Mijntje gr aan Drewwie

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   21 februari 2018 at 22:26 (7 maanden ago)

   Leuk idee, Ed!
   We hebben je zeker gemist :(. Volgend jaar doen we het gewoon over. Groetjes!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge