Persoonlijke update: Afstuderen, bloggen en mijn relatie

persoonlijke update

De laatste persoonlijke update is alweer even geleden. Daarom is het tijd voor een nieuwe! Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? En waar ben ik zo druk mee bezig? Vandaag klets ik jullie bij over mijn ‘stand van zaken’ en nieuwtjes uit mijn leven. Benieuwd? Lees dan mee.

De afgelopen tijd heb ik echt niet stilgezeten. Ik geef toe, op mijn blog was het iets rustiger dan gehoopt maar de rest van mijn tijd was vrij druk en had een strakke planning. We zitten aan het einde van het schooljaar en dus ook aan het einde van mijn studie. Dat is goed te merken in mijn agenda. De afgelopen weken heb ik ontzettend hard gewerkt aan mijn scriptie, de (hopelijk) laatste verslagen en het afronden van mijn afstudeerstage. Na negen maanden komt er deze week een einde aan mijn afstudeerstage. Ik heb negen maanden stage gelopen in de residentiële jeugdzorg. Jammer om zo’n leerzame periode af te sluiten want ik heb het enorm naar mijn zin gehad.

Maar ik heb al goed en bijzonder nieuws! Vorige week kreeg ik te horen dat ik mijn onderzoeksverslag van mijn scriptie gehaald heb. Daar ben ik echt onwijs blij mee! Na negen maanden zwoegen is het nu goedgekeurd. Binnenkort moet ik het nog presenteren en verdedigen op school en dat vind ik stiekem best wel spannend. Maar ik ga mijn uiterste best doen! Een week daarna heb ik nog een andere presentatie op school en dat was het dan… Als alles goed gaat ben ik dan afgestudeerd. Spannend! Het is toch wel weer een belangrijke stap in mijn leven en vanaf dat moment kan ik op zoek gaan naar werk. Ik voel me ineens heel volwassen! Maar laten we nog niet te vroeg juichen. Eerst de laatste puntjes nog op de i zetten.

Jullie hebben het vast al gemerkt, maar ik moet tegenwoordig iets harder mijn best doen om me aan mijn blogschema te houden. Bloggen in combinatie met alle drukte van deze maanden vind ik best lastig. Ik heb weinig ritme en door mijn bezigheden soms ook minder inspiratie. Misschien heb ik binnenkort weer wat meer tijd wanneer alles wat betreft school weer wat rustiger is/achter de rug is. Ik probeer in ieder geval regelmatig te bloggen. Laatst ben ik geïnterviewd over mijn blog en het leven als een blogger. Super leuk! Wanneer dit online komt zal ik het uiteraard met jullie delen. Wanneer ik tijdens zo’n interview vertel over mijn hobby en passie, krijg ik enorm veel zin om weer artikelen te schrijven. Toch blijft het ook gek om geïnterviewd te worden. De afgelopen twee maanden ben ik zo’n drie keer geïnterviewd. Ben ik zo bijzonder? Zo voelt het in ieder geval niet! Maar dat maakt het niet minder leuk. Ik vertel maar al te graag over mijn hobby!

Afgelopen week bedacht ik me dat ik vorig jaar rond deze periode een actieve vrijgezel was en me naast school bezighield met daten. Inmiddels is er alweer een jaar voorbij en ben ik dolgelukkig met mijn lieve vriend A. Volgende week zijn we al een half jaar samen. Wat een verschil in een jaar tijd zeg! Toch vond ik dat daten ook wel een hele leuke periode om achteraf op terug te kijken. Maar nu terug naar mijn relatie. Met ons gaat het onwijs goed. Het is zo fijn om bij iemand helemaal jezelf te kunnen zijn en dat er iemand is die van je houdt om wie je bent. Heerlijk! Binnenkort gaan we samen een weekendje naar Arnhem en deze zomer staat onze eerste vakantie samen gepland. Daar kijk ik echt naar uit.

Weer genoeg gekletst! De komende periode ga ik me dus voornamelijk bezighouden met afstuderen en het zoeken naar een baan. Ik wil in ieder geval op zoek naar een baan voor de komende zomervakantie aangezien ik vanaf juni officieel geen inkomsten meer heb.. Dat klinkt eigenlijk best wel naar maar dat is nou eenmal wel waar het op neerkomt. Dus mocht je tips hebben voor een leuke (vakantie)baan in de Zeeuwse zorg en welzijn? Geef me even een seintje.

Liefs. Annemijn

17 Comments on Persoonlijke update: Afstuderen, bloggen en mijn relatie

  • lifebyannemijn
   30 mei 2016 at 09:40 (2 jaar ago)

   Lief van je! Alvast bedankt. Wat jammer dat dat nog niet gelukt is. Toch wens ik jullie vast een fijne zomervakantie samen, dat zal vast en zeker wel goedkomen.

   Beantwoorden
 1. Nicole
  30 mei 2016 at 08:32 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed gaat met je vriend en wat een lekker vooruitzicht: samen op vakantie! Heel veel succes met je afstuderen en de zoektocht naar een baan. Moet ik vanaf 1 juni me ook mee bezig houden..
  Nicole onlangs geplaatst…Clean 9 ervaring | Dag 1 & 2My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   30 mei 2016 at 09:41 (2 jaar ago)

   Dank je wel! Ik vind het ook een heerlijk vooruitzicht. Het liefst zou ik mijn koffer al pakken maar ik moet toch eerst nog wat tijd aan school besteden. Vervelend dat je op zoek moet naar een baan. Toch bied dat vast en zeker weer mooie kansen. Ik zie soms wel op tegen sollicitatiegesprekken.

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   30 mei 2016 at 09:42 (2 jaar ago)

   Dank je wel! Ik ga mijn best doen.

   Beantwoorden
 2. Eline
  30 mei 2016 at 10:22 (2 jaar ago)

  Klinkt allemaal goed :-)! Heerlijk dat jullie bijna op vakantie gaan, lekker van genieten.

  Beantwoorden
 3. Joy
  30 mei 2016 at 11:06 (2 jaar ago)

  Haay Annemijn, ik zit wel eens op je bloq maar geen idee dat je ook in het zeeuwse woont haha! Bij de GgZ in Kloetinge zoeken ze heel veel mensen en direct beschikbaar is heel fijn! Als je bevalt, denk ik dat de kans groot is te blijven. Veranderd veel, daar moet je wel tegen kunnen!

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   31 mei 2016 at 09:01 (2 jaar ago)

   Hoi Joy! Ik heb op de website gekeken maar ik kan niet echt passende vacatures vinden. Alleen voor psychiaters en verpleegkundigen. Bedoelde je die vacatures? In ieder geval bedankt voor de tip!

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   31 mei 2016 at 09:02 (2 jaar ago)

   Hoi Grace! Dank je wel! Ik ga mijn best doen. De reis gaat naar Kroatië!

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   31 mei 2016 at 09:02 (2 jaar ago)

   Dank je!

   Beantwoorden
 4. Hanna
  30 mei 2016 at 17:37 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed gaat met afstuderen en je vriend. Ik zit precies in een zelfde situatie en merk ook dat het lastig is om me aan mn blog schema te houden maar ach afstuderen is nu even het belangrijkst.
  Hanna onlangs geplaatst…Alsjeblieft, doe niet zo dom!My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   31 mei 2016 at 09:03 (2 jaar ago)

   Dat is inderdaad zo, Hanna. Toch vind ik het ook lastig om m’n blog dan even los te laten.

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge