Persoonlijk jaaroverzicht 2016 – Liefde, studeren en werken (bomvol foto’s!)

jaaroverzicht-2016

Het einde van het jaar nadert nu echt! Tijd om een terug te blikken op het afgelopen jaar. 2016, wat ben je weer (lekker cliché) snel gegaan! Kijk je mee naar mijn hoogtepunten van het jaar 2016?

Januari

rp_IMG_9292-300x300.jpg

Het nieuwe jaar begon ik gezond en zo deelde ik een aantal weken mijn eetdagboek met jullie. Ook moest ik jullie opbiechten dat ik weer verliefd was/ben. Januari was het begin van een bijzonder jaar, ik realiseerde me namelijk dat het afstuderen wel eens heel dichtbij begon te komen.

Februari

img_9555

In februari werkte ik hard tijdens mijn afstudeerstage om alles op tijd af te krijgen en mijn scriptie goed in te plannen. Ook ging ik carnaval vieren! 3 dagen achter elkaar feesten! Ik had niet echt extra vrije dagen maar ik heb het kunnen overleven! Komend jaar ben ik zeker weer van de partij. Alhoewel ik nog wel een bontjas moet scoren zodat ik ‘vastenavend’ kan vieren in Bergen op Zoom.

Maart

fullsizerender

In maart deed ik iets wat ik graag doe, ik stond weer op de lange latten tijdens onze wintersport in Oostenrijk. Ook ging ik die maand met mijn vriend naar een wedstrijd van Feyenoord. Precies op de dag dat Johan Cruijff overleed. Heel indrukwekkend!
Met mijn vriendin Manon ging ik nog naar de musical ‘The Bodyguard’. Heel gaaf!

April 

img_0602

In april kwamen de eerste zonnestralen weer tevoorschijn en besloot ik tussen het studeren door, even buiten te lunchen. In gezelschap van onze haan, Arie. Die helaas vorige week overleed.

Tussen het genieten door werkte ik wéér aan mijn scriptie en typte onder andere zo’n 12 interviews, van minimaal 30 minuten per stuk, woord voor woord uit. Wat een ellende was dat zeg!

img_0774

Ook won ik toen nog een paar schoenen omdat ik het juiste aantal chocolade paaseieren geraden had bij een webwinkel, haha!

Mei

img_0930

In de maand mei moest mijn scriptie dan ook daadwerkelijk ingeleverd worden! Die week vertrokken we ook naar Oostenrijk om mijn broer te bezoeken. Hier waren we bijvoorbeeld bij de watervallen van Krimml. Het was fijn om er even tussenuit te zijn.salzburg

En hier in Salzburg.

img_1447

Toen begon het echte werk, alle laatste puntjes op de i zetten voor school! Tussen dat studeren door begon ik me ook alweer te oriënteren op de periode ná school. Zo kreeg ik van mijn vriend deze toffe wereldkaart en zochten we een mooie bestemming voor de zomervakantie.

Juni

img_1610

Luctor et emergo, oftewel: worstel en kom boven. Dat deed ik! Ik studeerde af als Social Worker! Na het verdedigen van mijn scriptie én het eerste jubileum in de relatie met mijn vriend, werd het tijd om wat te vieren. Zo ging ik in juni met mijn vriend een weekendje weg naar Arnhem.

img_1661

Het ultieme geluksgevoel!

img_1776

En natuurlijk moest er ook met andere geslaagde vriendinnetjes wat gevierd worden! Daarnaast zocht ik ook naar een baan zodat ik kon gaan werken! Die vond ik. En niet één maar zelfs twee banen. 

Juli

img_1808

Samen met mijn vriend ging ik als afstudeercadeautje naar de musical ‘Beauty and the beast’. Wauw! Dit was echt zo mooi!

kroatie

Die maand maakte ik samen met mijn vriend een heuse roadtrip met de auto! We zijn op vakantie geweest in Kroatië en dat was fantastisch!

Augustus 

casion-2

In augustus bezocht ik voor het eerst in mijn leven Holland Casino. Dat kan ik dus weer afstrepen van mijn bucketlist. En weet je wat? Het was nog onwijs leuk ook!

werken

Ook werkte ik best wel veel. Twee banen hebben was echt eventjes wennen!

zon

Gelukkig viel het weer alles behalve tegen. Dus in mijn vrije tijd heb ik zeker genoten van het Nederlandse zonnetje.

September

Aan alles komt een einde en zo ook aan het hebben van twee banen. Ik besloot ontslag te nemen en met één baan verder te gaan.

schoenen

Wel kocht ik van mijn eerste salaris een paar nieuwe schoenen. Happy!

bodieworlds

En ik ging met mijn vriend naar Amsterdam en bracht daar een bezoek aan Bodyworlds.

Oktober

pompoen

In april vierde ik de herfst! Ik vind dit zo’n fijn seizoen!

November

22

In november vierde ik mijn eigen 22ste verjaardag. Deze maand was niet echt een maand vol hoogtepunten maar dit is toch één van de hoogtepuntjes die er wel waren.

December

landal

Begin van deze maand ging ik met mijn vriend een weekendje naar Limburg.We zaten in een huisje op het Landal park ‘De Lommerbergen’. Tijdens dat weekendje gingen we onder andere een dagje naar de kerstmarkt in Valkenburg en een dagje naar Roermond.

kerst

Ook was de afgelopen maand qua werk erg druk. Ik werkte enorm veel maar gelukkig was er ook nog tijd voor vriendinnetjes! Dat blijft altijd ontzettend gezellig en heb ik soms echt even nodig.

En tot slot heb ik afgelopen week natuurlijk kerstmis gevierd en schieten we morgenavond dit jaar de boeken in en staat er een nieuw jaar voor ons klaar!

2016, je was een mooi en bijzonder jaar vol nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Ik heb veel van je geleerd en ben als persoon gegroeid. Bedankt voor de mooie hoogtepunten die je gebracht hebt. Dieptepunten waren er ook zeker maar die zijn gelukkig in de minderheid.

Lieve bezoekers, bedankt voor dit geweldige jaar! Bedankt voor jullie bezoekjes aan Lifebyannemijn.nl. Ik wil jullie allemaal een fantastische jaarwisseling wensen en hoop jullie in 2017 weer terug te zien!

Liefs, Annemijn 

3 Comments on Persoonlijk jaaroverzicht 2016 – Liefde, studeren en werken (bomvol foto’s!)

 1. Anneleen
  30 december 2016 at 15:56 (2 jaar ago)

  Wat leuk, zo’n jaaroverzicht! 2016 heeft je best vele momenten bezorgd! 🙂 Ik wens jou ook alvast een fijne jaarwisseling een schitterend 2017!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

  Beantwoorden
 2. Edske
  30 december 2016 at 16:58 (2 jaar ago)

  He druif…. ook voor jouw/jullie een fijne en veilige jaarwisseling en hoop je in t nieuwe jaar weer snel te zien!!!👍👍😜

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge