Personal update: Werk & een vast contract!

IMG_4704

Zoals je vast wel gemerkt hebt, is het op mijn blog redelijk rustig. Waar ik me in het najaar voornam om mijn blog te laten groeien, is het nu bijna te vergelijken met mijn AH-moestuintjes, die één voor één doodgaan. Oeps… Tijd om jullie eens bij te praten. Het afgelopen jaar is er vrij veel veranderd in mijn leven en dat heeft zeker gevolgen gehad op mijn ‘carriere’ als blogger.  Vandaag geef ik je een update over de stand van zaken in mijn leven. 

Ik kan je vertellen dat het eigenlijk wel heel erg goed met me gaat, ondanks dat het afgelopen jaar echt een grote switch geweest is. Ik zit nu goed in mijn vel en heb sinds eind 2016 echt helemaal mijn draai gevonden in mijn huidige leven. Wow, dat klinkt heftig maar ik ben sinds het najaar steeds meer gaan werken en ik moest even zoeken naar een goed ritme om dit te combineren met mijn vriend, familie, vrienden en vriendinnen, sporten, bloggen etc. Achteraf gezien was het best een overgang om van HBO studente naar een echte werknemer over te gaan.  Misschien dat ik hier nog eens een artikel over ga schrijven.

Ik woon nog steeds thuis en doordat ik vrij veel werk heb ik wel de mogelijkheid om veel te sparen. Dat is onwijs fijn want ik droom natuurlijk wel van een eigen huis.  Of samenwonen met mijn vriend natuurlijk. Tot nu toe is het veel sparen en af en toe koop of spaar ik iets specifieks voor ‘later’. Ook dit is zo’n groot verschil met vorig jaar, toen ik leefde van een studentenbudgetje.

Met mij en mijn vriend gaat het ook weer helemaal top. Er was misschien even sprake van een winterdipje, maar dat verdween gelukkig ook weer als sneeuw voor de zon. Op zulke momenten besef je je maar mooi wat je eigenlijk hebt en hoe belangrijk het is om tijd voor elkaar vrij te maken. Binnenkort gaan we samen naar The Lion King en daar heb ik onwijs veel zin in!

Nu ik langzamerhand mijn draai weer helemaal gevonden heb, kan ik alles weer doen wat ik naast ‘werk’ nog graag doe. Jeetje, dit klinkt bijna als een workaholic hè? Zo erg is het nou ook weer niet, maar het was gewoon echt wennen. Laten we het daar op houden ;). En nu ik deze periode overleefd heb, kan ik je nog wat leuks mededelen! Ik heb namelijk per 1 april een vast contract! Hier ben ik echt ontzettend blij mee. Zeker omdat ik in de zorgsector werkzaam ben en het de afgelopen jaren gewoon erg moeilijk is geweest om hier werk in te vinden en te blijven behouden. Ik had dan ook verwacht om weer een tijdelijk contract te krijgen maar niets bleek minder waar. Ik heb nu dus gewoon een vast contract! Yes! Ik vind dit echt heel fijn, vaste uren, het opbouwen van vakantiedagen en het makkelijker in aanmerking komen voor een hypotheek. Zo kan ik nog even doorgaan met voordelen maar daar zal ik jullie niet langer mee vervelen.

Bloggen vind ik, ondanks dat ik weinig publiceer, nog steeds een hele fijne hobby. Nu ik dit artikel schrijf merk ik weer dat dit echt ontspanning is en ik het zo leuk vind om mijn gedachten op ‘papier’ te zetten. Ik wil mezelf voornemen om dan ook wat regelmatiger mijn laptop aan te slingeren en af en toe wat te publiceren. Nu ik meer tijd heb, zal ik ook weer meer tijd gaan besteden aan sporten en gezonder eten. In juni doe ik mee aan een obstakelrun dus dat wordt flink trainen. Ik ben inmiddels geswitcht van sportschool en ga vol goede en nieuwe moed aan de slag.

Tja, wat kan ik jullie nog meer vertellen? Voor de komende maanden heb ik nog geen specifieke of grote plannen, naast het ‘gewone’ leven dan in ieder geval. Misschien dat ik binnenkort eens ga oriënteren op een vakantie van de zomer. Maar dat komt allemaal nog wel.

Hoe gaat het met jullie? 

Liefs, Annemijn 

3 Comments on Personal update: Werk & een vast contract!

 1. Renata
  8 april 2017 at 08:29 (1 jaar ago)

  Wat super dat je een vast contract hebt gekregen! Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat.
  Renata onlangs geplaatst…Lang geleden!My Profile

  Beantwoorden
 2. Anneleen
  20 april 2017 at 19:41 (1 jaar ago)

  Wauw, wat fijn te lezen dat het zo goed met je gaat Annemijn! Een hele dikke proficiat met je vast contract! Dik verdiend!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge