Personal update herfst 2015

foto (1)
Mijn laatste personal update is al heel wat maanden geleden. Het leek me dus vandaag weer eens leuk om jullie bij te kletsen over hoe het met mij en mijn blog gaat. Ik ben inmiddels weer heel druk bezig met van alles en nog wat dus het leek me tijd om jullie wat meer te vertellen. Lees je mee?

Inmiddels is het al oktober en zit ik weer midden in het ritme van school en stage. Ik loop stage op een woning voor zeer moeilijk lerende kinderen. Verder zal ik hier niet te veel op in gaan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin maar het is ook best wel pittig. Ik ben ongeveer 27 uur per week op mijn stage te vinden en daarnaast ga ik iedere donderdag nog braaf naar school. Het lijkt of de tijd gevlogen is aangezien ik nu ineens al in het afstudeerjaar zit! Dat is ook wel even vreemd hoor. Mijn focus op mijn scriptie moet nog even komen.

Doordat ik weer een ritme en allerlei dingen te doen heb, gaat het met mij ook wel goed. De afgelopen maanden voelde ik me niet altijd geweldig en had ik soms wat dagen waar op ik wat minder in mijn vel zat. En dat is misschien nog wel een beetje zacht uitgedrukt… Ik kan er ook geen verklaring voor geven maar het belangrijkste is dat ik me nu weer helemaal goed voel! Het gaat steeds beter omdat ik ook heel veel voldoening uit mijn stage kan halen. Dit alles probeer ik nog te combineren met bloggen en mijn vriendinnen.

Hier thuis gaat ook alles zijn gang. Mijn broer is twee weken geleden verhuisd naar Oostenrijk. Hier gaat hij de komende twee jaar studeren. Dus dat is wel even gek en het is een stuk rustiger in huis. Het duurt nu ook weer een paar maanden voor we elkaar weer zien. Raar idee.

Mijn relatiestatus is nog hetzelfde, haha. Maar dat vind ik prima zo. We zien wel hoe het loopt en ik wil niet te hard van stapel lopen. Momenteel probeer ik ook veel tijd te schenken aan mijn vriendinnen en ga ik regelmatig met hen uit. Daarnaast besteed ik ook veel tijd aan mijn blog. Op één of andere manier weten bedrijven en bezoekers me ineens te bereiken. Dus dat vind ik wel heel erg tof. En natuurlijk bestaat Life by Annemijn al één jaar op 19 oktober! Ik ben druk bezig met wat winacties en leuke artikelen. Hoe ik dit ga doen weet ik nog niet precies maar het wordt in ieder geval tijd om er eens over na te gaan denken.

Dus alles gaat eigenlijk wel zijn gang op het moment. Ik zit echt in een ritme en de dagen lijken soms echt voorbij te vliegen. Maar dat is alleen maar leuk!

Hoe gaat het met jullie?

Liefs, Annemijn
Volg je Life by Annemijn al op Bloglovin’?

2 Comments on Personal update herfst 2015

  1. Kim | Kimsbloglife
    11 oktober 2015 at 21:00 (3 jaar ago)

    Fijn om te lezen dat je je beter voelt en dat je je stage zo graag doet. Dat is heel belangrijk! En ook dat het met je blog de goede richting uitgaat is natuurlijk super! Geniet ervan 😉
    Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Ben ik een banaan challenge!My Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge