Outfit inspiratie voor een bruiloft

Esprit - Soepele chiffon jurk met print kopen in de online shop_files
De zomer is meestal dé tijd waarin veel mensen trouwen. Vorig jaar trouwde een vriendin van me en over een paar weken trouwt mijn nicht. De grote vraag is vaak: ‘Wat trek ik in hemelsnaam aan?’. Zelf vind het belangrijk om iets te kopen wat ik na die gelegenheid nog eens aan trek. Het hangt er natuurlijk ook van af of je voor de hele dag uitgenodigd bent of niet. In december deelde ik al wat leuke outfits in de Bloggers Battle. Vandaag deel ik weer vijf leuke (feestelijke) outfits met jullie en hoop ik zelf ook wat inspiratie op te doen! 

jurk antraciet esprit
Dit zou nou echt een jurk zijn die ik zo zou kopen voor een bruiloft. Ik vind hem erg mooi vanwege de lagen in de stof en het detail rond de hals. Ook vind ik deze kleur echt heel erg mooi. Hier grijp ik dan ook vaak naar tijdens het winkelen.

jumpsuit esprit met ketting
Het valt me op dat ik al snel iets zoek met een leuk detail. Dat heeft deze jumpsuit dus ook! Misschien vraag je je af waarom ik een jumpsuit uit zoek voor een bruiloft. Maar met een mooi paar hakken en een leuke clutch ben je gelijk klaar en ook nog eens erg netjes. En dit is zeker iets wat ik nog eens aan zou trekken.

esprit jurk rood
Ik heb deze outfits onafhankelijk van elkaar uitgezocht maar toch hebben ze wel veel gemeen. Dit jurkje is net wat vrolijker en dat past perfect bij het mooie weer in de zomer. Echter zou ik het vanwege de kleur wel minder snel aantrekken na de gelegenheid.

esprit jurk kant
Als je mij een beetje kent weet je al dat ik ontzettend van kant houd. Kanten details vind ik helemaal geweldig en daarom vind ik dit jurkje ook echt prachtig. Met een paar bruine benen staat je dit vast super!

esprit jurk bloemen
Last but not least. Dit jurkje vind ik erg schattig vanwege de mooie en vrolijke print. Echt iets voor een bruiloft.

Je vraagt je nu vast af waar ik deze leuke jurkjes en jumpsuit gevonden heb. Nou daar kan ik erg kort over zijn. Ik kwam op de site van Esprit terecht en was meteen enthousiast. Mocht je nu erg benieuwd geworden zijn dan kun je hier klikken. Ik waarschuw je alvast voor een hele hoop toffe outfits ;). Ik zelf kan er geen genoeg van krijgen!  Ik heb mijn eigen outfit inmiddels gevonden en zal deze binnenkort misschien met jullie delen.

Wat trek jij aan naar een bruiloft? 

Liefs, Annemijn

4 Comments on Outfit inspiratie voor een bruiloft

  • lifebyannemijn
   15 juni 2015 at 20:26 (3 jaar ago)

   Dat vind ik ook de drie leukste! 😀 Mijn outfit is iets minder chique 😉

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   15 juni 2015 at 20:27 (3 jaar ago)

   Dat begrijp ik! Ik vind het ook echt iets voor een bruiloft.

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge