Outfit inspiratie voor de herfst

esprit-1

De dagen worden korter en ook de temperatuur zakt al langzaam. Wist je dat ik dat stiekem helemaal niet zo erg vind? Dit betekent namelijk ook dat je herfst garderobe weer uit de kast mag komen! Tijd om mijn kleding weer eens uit te zoeken en misschien nieuwe items toe te voegen. Tijd om het internet af te speuren naar leuke items die geschikt zijn voor dit nieuwe seizoen: herfst! Vandaag deel ik outfit inspiratie voor dit seizoen.

Om inspiratie op te doen heb ik drie outfits samengesteld die ik zelf wel zou dragen in de herfst. Ben je er klaar voor?

esprit-1

Deze outfit heb ik samengesteld voor het weekend. Ik ben echt dol op olijfgroen. Deze kleur vind ik in de herfst extra mooi omdat ‘ie precies past bij het weer. Dit jurkje van Esprit vind ik dan ook erg leuk. Een panty en laarzen en er onder en een spijkerjasje om er over te doen en je bent ready to go!

esprit-2

Doordeweeks wil je natuurlijk een wat comfortabele outfit. Die heb ik ook voor je bij elkaar gezocht! Deze warme trui met sterretjes past precies bij mij. Tja, sterren hè? Met een leuke jeans en zwarte sneakers ben je helemaal klaar om naar school of werk te gaan. Deze hele outfit komt van Esprit.

esprit-3

Voor een avondje uit is zwart altijd een prima kleur, vind tik. Toch mag je wel een beetje opvallen en daarom heb ik dit grijze shirtje met pailletten gekozen. Zo schitter je toch een beetje. Met deze leatherlook broek van Esprit en accessoires van Omoda en Van Haren ben je klaar voor een feestje!

Deze outfits zijn net even wat warmer dan die uit de zomer, maar ook nog prima wanneer het zonnetje zich toch laat zien. Laat de herfst maar komen!

Welke items vind jij het leukst?

Liefs, Annemijn 

 

3 Comments on Outfit inspiratie voor de herfst

  1. Simone
    30 september 2016 at 07:44 (2 jaar ago)

    De avond voor een avondje uit vind ik het leukst!! Vooral die schoenen 😍

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge