Op zoek naar nieuwe sneakers…

collage sneakers (1)

Bijna twee jaar geleden kocht ik van mijn allereerste ‘volwassen’ salaris een paar sneakers.
De Adidas Superstars waren toen helemaal hot en die kocht ik dus ook. Tot mijn verbazing zaten die sneakers echt als gegoten. Helaas zijn ze nu wel een beetje ‘op’ en versleten en zoek ik hard naar nieuwe, zomerse sneakers. Kijk je mee naar mijn zoektocht?

Ik vind sneakers dus echt heel tof. Maar eigenlijk draag ik ze weinig, tenzij ik ga hardlopen.
De vervangers voor de superstars waar ik het eerder over had, moeten dan ook aan best wat eisen voldoen. Niet te opzichtig, een fijn voetbed, makkelijk te combineren en het liefst geef ik er niet meer dan €100 aan uit. Iets wat je nu veel ziet en ik wel mooi vind is zachtroze of oud roze. Maar hoe combineer je dat? En staat me dat wel? Ik wil ze namelijk niet zomaar beu zijn. Een vriendin van mij droeg laatst zandkleurige Nike Air Max. Normaal gesproken niks voor mij, maar nu vond ik de kleur toch wel heel erg gaaf! Tijd om op zoek te gaan naar een leuk paar dat aan mijn eisen voldoet:

collage sneakers (1)

Van links naar rechts:
Reebok Classic – Adidas Superstar – Reebok Classic
Puma- Converse All Star – New Balance
Reebok Classic – Reebok Classic- Converse All Star

Al deze schoenen heb ik gevonden via sportshowroom.nl. Mocht je op zoek zijn naar (sport)schoenen, dan is dit echt een aanrader. Hier verzamelen ze allerlei schoenen en wanneer van diverse merken. Je kunt op de schoen klikken en wordt dan gelijk naar een webshop (bijvoorbeeld van de Bijenkorf of JDsports) doorverwezen. Zo kun je op je gemak kijken en de keuze is reuze.

Wat me opviel is dat ik de Reebok Classic collectie ook wel heel erg tof vind. Reebok is een merk waar ik normaal gesproken niet vaak naar kijk, maar toch wel een leuke collectie heeft. Ik denk zelf dat dit wel schoenen zijn die erg lekker lopen en je echt een hele dag aan kunt, net als Nike Air Max. Dat zou ideaal zijn voor mijn werk. Daarnaast verbaasden de glimmende/glitter schoenen me ook. Een beetje opvallen mag wel. Zolang het niet tè is toch?

Zelf ga ik nog even door met zoeken. Heb jij een favoriet tussen deze schoenen? Of nog aanraders? Mocht je nog tips hebben, dan hoor ik het ook graag!

Liefs, Annemijn

Bron: alle afbeeldingen komen van sportshowroom.nl

Leave a Reply

CommentLuv badge