OOTD: Spring is in the air!

ootd

Vorige week kocht ik een heel leuk shirtje bij Bershka én genoot ik van de eerste zonnestralen van deze lente. Dus wat doe je dan? Dan maak je een leuke outfit of the day in het zonnetje!  Vandaag show ik deze outfit die perfect past bij de lente. Kijk je mee?

Op instagram en de facebookpagina van mijn blog kwamen al wat eerste beelden online maar nu show ik de gehele outfit aan jullie.

DSC00659

– Shirt: Bershka
– Broek: C&A
– Schoenen: Converse All Stars
– Hoed: H&M

Streepjes zijn echt helemaal mijn ding. Dit leuke shirtje met wijde hals kocht ik bij de Bershka in Utrecht. Het is basic maar daar houd ik af en toe wel van. De broek is van C&A en zit echt heerlijk. Ik kocht deze vorig jaar tijdens de heropening in Goes. Ik heb echt al lang niet meer zo’n fijne broek gehad. Het is een hele fijne skinny jeans. Als schoenen draag ik mijn grijze All Stars. Zeker wanneer het weer zonnig wordt vind ik deze heerlijk om te dragen.  Ik draag hierbij mijn standaard zonnebril die ik vorige zomer kocht bij de plaatselijke drogisterij. Daarnaast heb ik ook mijn hoed verwerkt in deze outfit. Deze komt van H&M en kocht ik twee jaar geleden bij een filiaal in Rotterdam.

DSC00724

Terwijl ik een foto van mijn schoenen probeerde te maken kwam onze haan ook nog even buurten, haha.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Annemijn

 

 

2 Comments on OOTD: Spring is in the air!

 1. Renata
  27 maart 2016 at 08:49 (2 jaar ago)

  Een ontzettend leuk setje Annemijn, ik draag ook wel graag streepjes 😉

  Fijn weekend!
  Renata
  Renata onlangs geplaatst…Vrolijk Pasen!My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge