OOTD: Perfect outfit

IMG_0449
Simpel en toch erg leuk, zo zou ik deze outfit het liefst omschrijven. Zondag heb ik samen met Simone in een bos in België wat foto’s gemaakt en zo kwam deze outfit of the day tot stand. Simone is echt een hele goede fotograaf en heeft dus ook echt oog voor detail. Kijk je mee naar de outfit en de leuke foto’s?

IMG_0438
Deze outfit bestaat eigenlijk uit redelijk basic items maar de combinatie het weer wel bijzonder. Dit shirt met ‘perfect outfit’ spotte ik een paar weken geleden bij de HEMA. Ja echt, HEMA! Ik vind de tekst echt heel leuk op zo’n basic shirt. Helaas was het er niet in mijn maat. Jammer… Gelukkig was het er twee weken geleden toevallig wel in mijn maat dus ik twijfelde geen moment en heb het gekocht.

IMG_0395 - kopie (2)
De broek is van de Vero Moda. Ik draag al jaren zwarte broeken van Vero Moda en ze zitten echt perfect. Op het shirt draag ik mijn favoriete spijkerjasje dat heb ik jaren geleden bij H&M gekocht maar volgens mij verkopen ze het nog steeds. Dit jasje draag ik enorm graag omdat het zo makkelijk te combineren is. Zo zie je maar weer dat je met één nieuw item een leuke outfit kan creëren.

IMG_0448
En natuurlijk draag ik mijn All Stars. Ze zitten zo lekker!

IMG_0396 - kopie
Kort samengevat:
Jasje – H&M
T-shirt – HEMA
Broek- Vero Moda
Schoenen – Converse

De foto’s zijn gemaakt door Simone Steijaert. Mocht je nog een leuke en originele fotograaf zoeken dan ben je bij haar aan het juiste adres. Neem ook zeker even een kijkje op haar facebookpagina . Oh en like die pagina dan gelijk even, dat zal ze vast heel leuk vinden!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Annemijn

 

4 Comments on OOTD: Perfect outfit

 1. Renata
  25 juli 2015 at 14:29 (3 jaar ago)

  Leuke outfit hoor! Ik hou ook wel van basic, maar af en toe iets heel anders hou ik ook wel van.

  gr. en fijn weekend!
  Renata onlangs geplaatst…A little Magic…..My Profile

  Beantwoorden
 2. Miriam
  27 juli 2015 at 20:40 (3 jaar ago)

  Wat een toffe outfit is dat zeg, leuk!! STaat je goed 😀

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge