OOTD: Fall edition

DSC00576

Vandaag een nieuwe OOTD oftewel Outfit of the day voor jullie! Mocht je me op instagram volgen (@lifebyannemijn), dan heb je al een kleine sneak preview kunnen zien van deze outfit. Het was namelijk al enige tijd geleden dat ik wat schreef over fashion of een outfit liet zien in een artikel. Maar vandaag is het weer zover! Nu het buiten nat, winderig en wat somber wordt, vond ik het tijd voor een outfit die hier echt bij past. De truien en vesten mogen weer uit de kast. Hoera! Kijk je mee naar mijn outfit?

DSC00572

Ik heb nooit zo vaak truien aan maar sinds deze herfst heb ik ze toch een beetje herontdekt. Ik draag hier een wollen legergroene trui. Gelukkig is het geen trui die kriebelt of pluist dus ideaal en ontzettend draagbaar.

FullSizeRender (5)

Ik draag graag sieraden en probeerde daarom ook iets te zoeken wat bij deze trui past. Doordat hij best wel een hoge hals heeft een aansluitend is, vond ik een simpel kettinkje niet passen omdat het toch niet op zou vallen. Ik koos daarom voor een statement ketting die ik vorig jaar bij Primark kocht. Daarnaast draag ik mijn basis sieraden waaronder mijn Zinzi horloge, oorbellen en ringen.

DSC00580

Onder deze leuke trui een simpele zwarte skinny jeans. De combinatie van legergroen met zwart vind ik zelf mooier dan legergroen met blauw of een jeans. Daarnaast is dit één van mijn favoriete broeken en kwam dit dus heel goed uit.

DSC00589

Twee weken geleden kocht ik deze leuke enkellaarsjes in een winkel in Domburg. Ik vind die bandjes rond de laars ontzettend leuk en ze geven een speels en stoer effect. Ik moest even wennen aan het feit dat ze bruin zijn in plaats van zwart maar inmiddels kan ik niet meer zonder! Ik ben er dan ook heel blij mee en vind ze leuk staan onder deze broek.

Ik vind dit echt een heerlijke outfit. Toen ik de trui pas gekocht had wist ik niet zo goed hoe ik hem zou gaan dragen maar ik heb deze outfit echt ontdekt! En zal ik je nog een leuk geheimpje vertellen? Eén van de items uit deze outfit komt van de Zeeman. Dat maakt deze outfit ook nog eens heel studentenbudgetproof!  Ssssst, niet verder vertellen hè!

Wat vind jij van deze outfit? En zou je hem zelf dragen?

Liefs, Annemijn

8 Comments on OOTD: Fall edition

  • lifebyannemijn
   19 november 2015 at 12:47 (3 jaar ago)

   Thanks Sophie!

   Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   19 november 2015 at 12:46 (3 jaar ago)

   Dank je wel! Heel leuk dat je me volgt! Thanks

   Beantwoorden
 1. Lotte
  19 november 2015 at 10:22 (3 jaar ago)

  Wat een mooie trui! Leuk ook met die statement ketting. Heel gaaf!
  Lotte onlangs geplaatst…Happy Herfst!My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   19 november 2015 at 12:46 (3 jaar ago)

   Dank je wel! Die ketting lag al heel lang in de kast, zo zie je maar weer dat zoiets altijd van pas komt. Geeft wel een leuk effect.

   Beantwoorden
 2. Kim | Kimsbloglife
  19 november 2015 at 14:33 (3 jaar ago)

  Hele leuke basic outfit! Die trui is echt superleuk! Komt die van Zeeman?? 🙂 Die moet ik ook hebben! Was nog op zoek naar zo’n soort trui en eens in een andere kleur. Ook heel leuk met die gouden statement ketting erop!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…It’s a mad world…My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge