OOTD: Black & Budget

DSC00221

Een paar weken geleden kocht ik per toeval de rok waar ik naar op zoek was. Onderweg naar de auto kwam ik ook nog een leuk zwart shirt tegen en in Maastricht vielen de perfecte schoenen in mijn winkelmandje. Tijd voor een combinatie en een outfit of the day!

DSC00218
Ik had op Instagram al een rok voorbij zien komen die deels doorschijnend was. Ik vond hem echt heel leuk maar had eigenlijk niks nodig. Dus ik bedacht een goede reden om hem te kopen (zo werkt dat voor veel vrouwen denk ik.) Maar toen die reden niet kwam en ik hem voor 20 euro minder bij de H&M zag hangen, wist ik het wel! Hij schijnt dus voor 3/4 door. Alleen in het bovenste gedeelte is dit natuurlijk niet het geval. Deze topper was maar €9,99!

DSC00233
Maar wat doe je daar dan op? Die avond kwam ik dit leuke shirt tegen in de sale bij c&a. Ik liep samen met een vriendin langs de winkel in Breda en we besloten even te gaan kijken. Dit was overigens de enige winkel die die avond open was. De tekst ‘Sorry for laughing’ past ook echt bij mij. Het is een crop top maar dat maakt het juist erg leuk. Ik draag hem regelmatig met een hemdje op een spijkerbroek. Dit leuke shirtje was maar €3,50 :o. Ik zou me er bijna voor schamen.

DSC00215DSC00216

Ik combineer deze outfit met de schoenen die ik in Maastricht gekocht heb.
Deze zijn iets minder budget vergeleken met de rest van de outfit.

DSC00220
En niet te vergeten, deze zonnebril van Primark. Die kocht ik vorig jaar voor 2 of 3 euro.

Ik ga deze outfit nog veel vaker dragen. Het kan zowel voor netjes als een dagje weg. En daarnaast is het ook nog eens lekker luchtig tijdens warme dagen!

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs, Annemijn

 

 

8 Comments on OOTD: Black & Budget

  1. Miriam
    12 juli 2015 at 17:03 (3 jaar ago)

    Wauww, mooi hoor! Staat je echt prachtig

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge