Onze reis tijdens de zomervakantie gaat naar…

rome reizen

Vorige week vroeg ik jullie nog om advies voor een vakantiebestemming maar we zijn eruit! We hebben zelfs al geboekt dus ik kan jullie vertellen dat de eerste vakantie van mij en mijn vriend samen nu officieel een feit is. Na veel ervaringen van anderen te hebben gehoord, websites en een reisbureau te hebben gezocht is het nu echt zover! Ben je benieuwd waar wij naartoe gaan deze zomervakantie? Je leest het hier.

Onze reis tijdens de zomervakantie gaat naar… Kroatië!

We gaan naar het zuiden van Istrië om precies te zijn. We vertrekken net voor de schoolvakanties. Ik ben reuze benieuwd! We hebben een appartement geboekt, precies wat we zochten.

We waren op zoek naar een actieve maar toch zomerse vakantie en met dank aan jullie zijn we voorzien van een hele hoop tips! Nogmaals bedankt! Afgelopen zaterdag hebben we de vakantie geboekt. Na wat speurwerk op internet besloten we om naar reisbureau TUI te gaan. Daar waren we allebei nog nooit eerder geweest maar we zijn prima geholpen en de medewerkster nam alle tijd voor ons! Super fijn. Nadat zij wat voor ons zocht kwamen we al snel uit bij twee vakantieparken. Omdat de ene nog net iets betere voorzieningen & mogelijkheden op het strand had, was de keuze toch nog best snel gemaakt. Door ons enthousiasme zijn zelfs de eerste spulletjes die we nog nodig hebben voor de vakantie, al gekocht. De voorpret kan beginnen.

We zijn allebei heel benieuwd naar de reis en naar het land Kroatië. Mocht je nog tips hebben dan zou ik het super fijn vinden wanneer je die achter wilt laten in de reacties.

Liefs, Annemijn

 

8 Comments on Onze reis tijdens de zomervakantie gaat naar…

 1. Renata
  1 juni 2016 at 07:26 (2 jaar ago)

  Dat lijkt me een hele leuke reis Annemijn. Kroatie staat ook nog op ons lijstje (misschien volgend jaar?). Onze vakantie zit er al op, maar we hebben nog een dag of 5 Valencia te goed met de meiden en hun vriendjes in december, dus daar kijken we nu ook al naar uit. Ik wens jullie heel veel plezier en een goeie reis!

  Veel liefs,
  Renata
  Renata onlangs geplaatst…A day at the beachMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   1 juni 2016 at 07:30 (2 jaar ago)

   Dank je wel Renata! Wij zijn ook erg benieuwd. Ik zal je laten weten hoe het geweest is. Hopelijk krijgen we hier ook een fijne zomer. Valencia lijkt me ook heel leuk! Schijnt een mooie en gezellige stad te zijn.

   Beantwoorden
 2. Nicole
  1 juni 2016 at 12:47 (2 jaar ago)

  Oh super leuk! Daar wil ik ook echt nog een keer naartoe.. Dit jaar zat het er niet in want wil dan op zn minst 2 weken.. Maar wellicht volgend jaar!
  Nicole onlangs geplaatst…Wensen en doelen 2016 update #3My Profile

  Beantwoorden
 3. Edske
  1 juni 2016 at 16:52 (2 jaar ago)

  Hee dame
  Leuk om te lezen en … Goeie keus.
  Pula is meer als de moeite waard en dorpjes als Rovinj en Porec zijn erg pitoreske vissersplaatjes…. Veul leut saampjes

  Beantwoorden
 4. Grace
  2 juni 2016 at 20:18 (2 jaar ago)

  Volgens mij gaan jullie een heerlijke vakantie tegemoet. Zelf ben ik nog nooit in Kroatië geweest, maar hoor dat het erg mooi is daar. Zelf blijf ik in de zomer in Nederland. Genoeg te beleven in Zeeland volgens mij 🙂
  Grace onlangs geplaatst…Vlog – Bolussen bakken en proevenMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge