Mijn nieuwe tas van VanCaat + WINACTIE

tas-vancaat

Tassen kan je als vrouw nooit genoeg hebben. Mijn collectie is in de afgelopen jaren dan ook behoorlijk gegroeid maar toch zie ik regelmatig nog leuke exemplaren. En laat ik die dan nog net niet hebben. Herkenbaar? Vorige week mocht ik weer een nieuwe tas aan mijn collectie toevoegen en vandaag show ik hem aan je! Daarnaast valt er ook nog wat te winnen in dit artikel. Genoeg redenen om even een kijkje te nemen, denk ik. Kijk je mee?

img_0946

Dit is mijn nieuwe aanwinst! Ik moet toegeven dat ik al een tas had in een ‘shopper-model’. Dit is een zwarte en die heb ik de afgelopen maanden ontelbaar vaak gebruikt voor mijn werk. Zo’n model vind ik gewoon heel handig omdat er heel veel in past en je hem zowel aan je schouder als in je hand kunt dragen. Deze grijze shopper van VanCaat vind ik daarom al heel ideaal. De tas is gemaakt van imitatieleer. Het model van deze tas is wel wat langer dan ik gewend ben maar dat vind ik er juist leuk aan. Daarnaast zit er aan de voorkant een handig klein opbergvakje. Altijd handig voor je sleutels, zakdoekjes of lippenstift.

Een paar maanden geleden ontmoette ik Carolien, de leuke vrouw achter het merk VanCaat. We raakten aan de praat over mijn blog. Daarna ging het ook al snel over haar hobby, het ontwerpen en verkopen van tassen en andere leuke accessoires. Ik nam na een dag werken een kijkje in haar webshop en raakte gelijk enthousiast! Naast deze leuke tassen verkoopt ze dus nog andere accessoires. Vandaag mag ik één van jullie hieronder blij maken met een hele gave ketting!

WINACTIE
Jij kunt deze gave ketting van VanCaat winnen! (t.w.v. €14,95)
Dus kun jij wel een leuke musthave voor dit najaar gebruiken? Doe dan zeker mee.

ketting-winactie-vancaat

 

Wat moet je doen? Het is heel simpel! 
1. Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet.

Extra kans maken?
Like de Facebookpagina van VanCaat en van Life by Annemijn.

Je kunt tot dinsdag 1 november 12.00 meedoen aan deze winactie.
De winnaar ontvangt op woensdag 2 november automatisch een bericht.
Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes!

Liefs, Annemijn

* De tas heb ik mogen ontvangen van VanCaat.

 

 

 

 

7 Comments on Mijn nieuwe tas van VanCaat + WINACTIE

 1. Vera
  21 oktober 2016 at 08:56 (2 jaar ago)

  Leuk! Ik doe graag weer mee (: ik ken caat al via mijn tante, ze kwam daar altijd op verjaardagen wat grappig!

  Beantwoorden
 2. Petra
  21 oktober 2016 at 09:24 (2 jaar ago)

  Oooo hoe leuk ik doe mee hoor maar dan geef ik hem aan de vriendin van mijn opa die is gek op dit soort sierraden.

  Beantwoorden
 3. Lieke - Life As Lieke
  21 oktober 2016 at 09:33 (2 jaar ago)

  Wat een leuke tas! Ik doe niet mee met de winactie, de ketting is niet helemaal mijn smaak maar ik ga eens kijken in de webshop!

  Beantwoorden
 4. Anneleen
  22 oktober 2016 at 11:53 (2 jaar ago)

  Wat een mooie tas! 🙂 Kettingen draag ik niet zo, dus deze winactie laat ik anderen over!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

  Beantwoorden
 5. Liesbeth
  24 oktober 2016 at 18:11 (2 jaar ago)

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee! Deze ketting past echt bij mij en zou leuk staan op mijn jeansjurkje!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge