Nieuw: Smartphonehoesje voor mijn iPhone

smartphone 4

Wie mij een beetje kent, weet dat ik een tikkeltje onhandig ben. Mijn telefoon laten vallen komt dan ook nog weleens voor… Gelukkig hebben ze daar wat op gevonden en heb ik mijn iPhone eigenlijk altijd in een hoesje. Toch worden zulke hoesjes na een jaar wel wat smoezelig en werd het tijd voor een nieuw, hip exemplaar. Ik neem jullie mee tijdens mijn zoektocht en show je mijn nieuwe hoesje. 

Tijdens mijn zoektocht naar een hip en krasbestendig hoesje, werd ik benaderd door smartphonehoesjes.nl en sprong ik een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik daar een hoesje voor mijn iPhone mocht uitzoeken. Naast telefoonhoesjes verkopen zijn nog veel meer toffe accessoires voor je telefoon dus werd het voor mij tijd om kennis te maken met deze webshop.

Jammer dat ik deze webshop nog nooit eerder ontdekt heb want er ging een wereld voor me open. Wist je zelfs dat je naast het kopen van een hoesje uit de webshop ook zelf een telefoonhoesje kunt laten maken? Zo kun je dus mooi met je eigen ontwerp rondlopen. Zelf lijkt me dit ook altijd tof maar ik ben bang dat ik dat sneller beu raak. Misschien toch eens proberen.

Zelf ben ik gegaan voor een bookcoverhoesje van Fab. Dit merk vind ik zelf ontzettend hip en leuk. Zo waren de hoesjes die ik tot nu toe gehad heb ook van Fab. en die zijn goed bevallen. Tijd voor deze nieuwe variant, een zwarte met goudkleurige sterren.  Ziet dat er niet fabulous uit? Ik moet zeggen dat de keuze niet makkelijk was, zeker toen ik zag dat ze bij smartphonehoesjes.nl ook nog hoesjes van Blond Amsterdam verkopen… toch ben ik voor deze gegaan aangezien dit hoesje meer bescherming kan bieden en net wat volwassener staat.

smartphone 3

Zo kan ik mijn eigen telefoon weer mooi onderscheiden van mijn werktelefoon. Dat is namelijk precies hetzelfde model iPhone in dezelfde kleur.

Mocht je zelf nog op zoek zijn naar een telefoonhoesje of andere accessoires voor je telefoon, dan zou ik zeker een kijkje nemen in de webshop. Dat ga ik voortaan ook doen. Mocht je een wat telefoon hebben van een minder bekend merk, geen nood ze verkopen zelfs General mobile 4g hoesjes. Dus jij kunt er ook vast en zeker wel wat vinden voor je eigen mobiele telefoon.

Ik ga weer even verder met appen, Facebook checken en bloggen vanaf mijn iPhone in mijn nieuwe hoes 😉

Hoe bescherm jij je telefoon?

Liefs, Annemijn

– Dit artikel bevat een product wat ik ontvangen heb van Smartphonehoesjes.nl

1 Comment on Nieuw: Smartphonehoesje voor mijn iPhone

  1. Anneleen
    28 februari 2017 at 10:45 (2 jaar ago)

    Ik heb momenteel gewoon een hoesje van Hema rond mijn telefoon, maar heb er ook al van het merk case- tastic gehad 🙂 Ook prima kwaliteit! Wauw, fancy dat jij een iPhone hebt als werkgsm, hier lopen ze nog rond met zo’n oud Nokia – ding als werkgsm 😉
    Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge