Niet zo fit…

Je vraagt je misschien wel af waarom er zo weinig artikelen gepubliceerd worden deze week. Nou dat zal ik je eens vertellen… Ik voel me sinds begin van de week niet zo fit en heb wat last van hoofd- en keelpijn. Daarnaast heb ik het op school ook onwijs druk en ben ik blij wanneer ik even niet achter mijn computer hoef te zitten aangezien ik er voor school nu heel veel uren achter zit. Deze combinatie is de reden van mijn afwezigheid. Na het weekend kunnen jullie weer nieuwe artikelen verwachten. Het eetdagboek van deze week komt sowieso online begin volgende week! Stay tuned!

Veel liefs, Annemijn

3 Comments on Niet zo fit…

  1. Kim
    14 januari 2016 at 22:01 (3 jaar ago)

    Veel beterschap! Ik hoop dat je je snel wat beter voelt. 🙂
    Kim onlangs geplaatst…#100DaysProudMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge