Musthaves voor in huis – Herfst

BeFunky Collage

De dagen worden weer korter en het is weer vroeger donker. De herfst is begonnen! Langzaam vallen de blaadjes weer van de bomen en wordt het dus weer tijd voor boswandelingen en warme chocolademelk. Stiekem moet ik toegeven dat de herfst wel mijn favoriete seizoen is. Ik vind het gewoon zo gezellig!  In dit seizoen zijn we ook weer vaker en langer in huis te vinden. Het leek me daarom leuk om een aantal musthaves voor in huis voor tijdens dit seizoen op een rijtje te zetten. Benieuwd naar dingen die ik in huis zou willen hebben? Lees dan verder.

De fleece plaids kunnen weer uit de kast en de kaarsjes mogen weer aangestoken worden, heerlijk! Ik heb een aantal van mijn favoriete musthaves uitgezocht.

 

BeFunky Collage

  1. Stolp Vichy €14 –  Kwantum.
  2.  Fotolijst Basic Wood vanaf €9,99 –  Esprit.
  3. Lugga geurende stompkaars per 3 stuks €5,99 –  IKEA.
  4. Zeegras Mandje € 3,99 – Wibra .
  5. Waxinelichthouder blad €3,99 –  Intratuin.
  6. Plaid Silueta, €79,99 – Esprit.
  7. Kandelaar van metaal, set van 3, €14,99 – Esprit.
  8. Kussensloop Glister, €24,99 – Esprit.
  9. Vintage tafellamp €22,99 –  Praxis.

Zo, dat zijn weer een hoop leuke dingen voor het najaar. Ik heb geprobeerd om ook bij een aantal niet alledaagse winkels te kijken. Nou ja, misschien wel alledaags maar niet zo snel voor woonaccessoires. Zo wist ik bijvoorbeeld niet eens dat Esprit een ‘home’ collectie heeft! Daarnaast had ik ook niet verwacht dat ze bij Praxis zulke hippe lampjes zouden verkopen. Zo zie je maar weer dat het soms hartstikke leuk kan zijn om eens ergens anders te kijken.

Nu is het tijd om lekker onder mijn eigen dekentje te kruipen met een goed boek en een kop thee. Dat komt er namelijk bijna nooit van maar is zo heerlijk met dit weer! Ondertussen probeer ik niet te veel meer te zoeken naar leuke woonaccessoires want van het schrijven van dit artikel word ik nogal hebberig ;). Wat zou jij willen hebben?

Welke woonaccessoires zijn dit seizoen jullie favoriet?

Liefs, Annemijn 

1 Comment on Musthaves voor in huis – Herfst

Leave a Reply

CommentLuv badge