Moederdagcadeau: Nouveau Vintage sieraden van Lucardi

lucardi

Aanstaande zondag is het weer Moederdag. Tijd om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor alles wat ze voor je doet of gedaan heeft. Heb je al een cadeautje? Nee? Dan heb ik een leuk idee voor jou! Wat dacht je van mooie sieraden? Vandaag laat ik jou een set zien van de Nouveau Vintage collectie van Lucardi. Ideaal voor Moederdag.

Deze collectie vind ik zelf erg bijzonder. Niet alleen vanwege de mooie en opvallende zirkonia stenen, maar ook omdat dit een collectie is die ik in eerste instantie niet direct zou uitzoeken. Ik houd wel van een beetje bling-bling maar meestal niet van gekleurde stenen. Ik hield het tot nu toe altijd bij basic. Toch is dit bij deze collectie totaal anders! Wat een frisse lentekleurtjes! Misschien even wennen maar daarna raak je verliefd! Ik spreek uit ervaring.

De Nouveau Vintage collectie van Lucardi is een collectie waar je jouw moeder echt mee kunt verassen. Sieraden met een jaren ’20 stijl maar toch erg hip! Deze goldplated sieraden bevatten zirkonia stenen die verkrijgbaar zijn in 10 verschillende kleuren. Ze zijn zowel in een set als los verkrijgbaar. Voor iedere moeder wat wils dus.

DSC00449

Ik vind deze set erg mooi. Zoals ik al zei, moest ik er in het begin even aan wennen maar ik vind het nu erg mooi! Is dit toch niet zo jouw ding? Of heeft jouw moeder toch een andere smaak? Lucardi verkoopt natuurlijk nog heel veel andere mooie sieraden. Wat dacht je van een mooi horloge? Of een paar oorbellen? Alle sieraden die speciaal geschikt zijn voor Moederdag kun je vinden op de Moederdagpagina van Lucardi. Deze pagina staat boordevol inspiratie voor aanstaande zondag. Mocht je een Lucardi bij jou in de buurt zoeken zodat je deze prachtige set kunt scoren, dan verwijs ik je graag naar deze pagina. Zo weet jij direct waar de dichtstbijzijnde Lucardi te vinden is.

Wat ik zelf geef voor Moederdag, houd ik nog eventjes geheim voor jullie. Hebben jullie al een cadeau gekocht? Of doe je daar niet aan? Wat ga jij doen met Moederdag?

Ik wens jullie in ieder geval een mooie Moederdag toe!

Liefs, Annemijn

– Dit artikel bevat een gesponsord product én mijn eigen eerlijke mening-

1 Comment on Moederdagcadeau: Nouveau Vintage sieraden van Lucardi

Leave a Reply

CommentLuv badge