Mijn zomerbucketlist – Piercings, festivals, city trips en cocktails. Kan ik alles afvinken?

foto 4
Aan het begin van de zomer deelde ik mijn zomerbucketlist met jullie. Ik maakte plannen die ik graag deze zomer wilde uitvoeren. Er stond van alles op dit lijstje en heel uiteenlopend. Van het nemen van een piercing tot cocktails drinken. Ben jij benieuwd of ik gedaan heb wat ik wilde doen? Vandaag vertel ik het jullie.Heb ik alles gedaan wat er op mijn lijstje stond?

1. Een tragus piercing laten zetten. Stiekem stond de afspraak al toen ik het artikel tikte. Op vrijdag 5 juni was het zover! Ik was van te voren best wel zenuwachtig maar het viel echt alles mee. Ik heb er een artikel over geschreven.
2. Minstens 2 festivals bezoeken. 5 en 6 juni ben ik naar Vestrock in Hulst geweest. Ik zou één dag gaan maar ik kon op het laatste moment nog een kaartje voor de tweede dag krijgen. Ook ben ik nog naar Dancetour geweest. Dat is niet echt een festival natuurlijk maar ik reken het goed.
3. Extra werken. Nou en of! Ik heb echt veel gewerkt deze maanden. Naast extra werken waren het ook nog erg lange dagen (van 7.00-18.30). Helaas kon ik door mijn stage niet meer bij mijn werkgever blijven en heb ik dus afscheid moeten nemen van mijn oude vertrouwde bijbaantje.
4. Naar het strand. Dat is zeker gelukt. Ik heb zelfs het strand bij ons in de buurt ontdekt en een date gehad op het strand! Wie had dat gedacht…
5. Heel veel bloggen. Nou heel veel wil ik het niet noemen maar ik heb zeker mijn best gedaan om wat meer online te zetten en wat filmpjes gemaakt.
6. Een paar dagen weg. Ik ben samen met Manon een paar dagen naar Maastricht geweest. Geweldige stad! Ook zou ik met haar naar Rome gaan maar zoals jullie misschien wel weten ging dat niet door.
7. Cocktails drinken met vriendinnen. Echt een middag of avond cocktails drinken is er niet van gekomen maar ik heb wel een cocktail gedronken op een zaterdagavond op het terras. En ik was daar met een vriend en een vriendin dus dat reken ik ook goed.
8. Een dag naar een stad die ik nog nooit bezocht heb. Ik ben deze zomer naar Tilburg op date geweest. Daar was ik nog nooit geweest. Ook heb ik Maastricht 2x bezocht en was ik daar ook nog nooit geweest. Leuk om zo nieuwe plaatsen te ontdekken.
9. Een colorrun lopen. Yes! Dit is gelukt op zaterdag 20 juni in Tholen. Hier hebben we meegedaan aan een colorrun en 5km gelopen. Dat was een hele leuke en bijzondere ervaring.

foto 1 (50)

Nu ik dit zo onder elkaar zet, kom ik tot de conclusie dat ik echt veel gedaan heb. Ik ben blij met wat ik gedaan heb en daar heeft mijn bucketlist bij geholpen. Zo doe je toch wat andere dingen dan normaal en waardeer je ook meer wat je gedaan hebt. Anders was ik de helft waarschijnlijk al weer vergeten en had ik het minder bijzonder gevonden.

Dus ik denk er over na om voor de herfst weer een bucketlist te maken. Vinden jullie dat ook een goed idee?

Liefs, Annemijn
Volg jij Life by Annemijn al op Bloglovin’? Misschien ben jij de 100e volger wel!

 

10 Comments on Mijn zomerbucketlist – Piercings, festivals, city trips en cocktails. Kan ik alles afvinken?

  • lifebyannemijn
   5 september 2015 at 08:58 (3 jaar ago)

   Leuk om te horen! Ik ga eens nadenken wat ik deze herfst wil doen.

   Beantwoorden
 1. Renata
  4 september 2015 at 10:02 (3 jaar ago)

  Volgens mij heb jij een superzomer gehad! Leuk om te lezen.

  gr. Renata
  Renata onlangs geplaatst…Brian JoggingMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   5 september 2015 at 08:57 (3 jaar ago)

   Dat kun je wel zeggen ja!

   Beantwoorden
 2. Renske
  4 september 2015 at 13:41 (3 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gedaan! Ik ben benieuwd naar jouw herfstbucketlist. Toevallig zat ik er laatst zelf aan te denken om een bucketlist voor de herfst en winter te maken, haha!
  Renske onlangs geplaatst…De verhuizing van Montévie!My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   5 september 2015 at 08:56 (3 jaar ago)

   Wat toevallig! Ik vind een bucketlist erg leuk omdat je zo veel bewuster bent van wat je doet.

   Beantwoorden
 3. Ismay
  5 september 2015 at 12:22 (3 jaar ago)

  Wat een heerlijke dingen heb je gedaan! Lekker veel dingen die je kan wegstrepen van je lijstje. Altijd een fijn gevoel geeft dat 🙂 Ik wil ook nog eens een keertje de colorrun lopen, lijkt me echt te gek! En ik ben zeker benieuwd naar je herfst bucketlist!
  Ismay onlangs geplaatst…Laatste dagen van de zomer outfitMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   5 september 2015 at 15:54 (3 jaar ago)

   Ja dat vind ik ook zo heerlijk! Een colorrun is zeker leuk dus als je de mogelijkheid hebt..!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge