Mijn winterbucketlist! Welke uitdagingen ga ik dit seizoen aan?

mijn winterbucketlist
Het is winter! Al voelt dat nog niet altijd zo. Een nieuw seizoen en dat wil zeggen dat ik ook weer een nieuwe bucketlist heb gemaakt met dingen die ik in de winter wil doen of wil bereiken om zoveel mogelijk te genieten van het leven! Ik heb dus ook dit seizoen weer een leuk lijstje gemaakt met nieuwe uitdagingen. Kijk je mee?

– Carnaval vieren. Volgende maand is het alweer zover, dan staat carnaval weer voor de deur. Tijd om alvast een leuke outfit aan te schaffen en carnavalskrakers mee te blèren.

– Minimaal twee kilo afvallen. Ja afvallen… Ik ben sinds deze week weer op mijn eten en beweging aan het letten en er mag best wat af. Hier vertel ik jullie komende week meer over! Twee kilo leek me een heel realistisch doel zodat ik de motivatie minder snel verlies.

– Schaatsen. Schaatsen is echt iets voor in de winter en wil ik graag nog eens doen. Natuurijs zal het hoogstwaarschijnlijk niet worden, alhoewel je het nooit weet, maar dan maar op kunstijs!

– Daten met mijn lieve vriend. Ik vind het heerlijk om af en toe leuke dingen met elkaar te blijven doen.

– Wintersport. Deze winter ga ik weer op wintersport naar Oostenrijk. Mijn broer woont in Oostenrijk dus daar gaan we eerst even langs en dan door naar de skipistes! Ik heb er zin in.

– Vol goede moed het laatste semester van mijn studie in. Het allerlaatste semester van mijn studie is bijna aangebroken. Over een half jaar ben ik als het allemaal goed gaat klaar… Het komt ineens dichtbij en ik hoop dan ook met goede resultaten en vol goede moed het laatste semester in te gaan.

Ik heb weer uitdagingen genoeg om aan te gaan deze winter. Wat wil jij doen deze winter?

Liefs, Annemijn

4 Comments on Mijn winterbucketlist! Welke uitdagingen ga ik dit seizoen aan?

 1. Rosanne
  9 januari 2016 at 09:35 (3 jaar ago)

  Mooie lijst! Je hebt goede realistische doelen gesteld. En vooral ook leuke dingen. Ik bedoel schaatsen, skiën en leuke dingen ondernemen met je vriend is niet erg toch? 😉

  Beantwoorden
 2. Neelke
  9 januari 2016 at 11:33 (3 jaar ago)

  Mooi lijstje zo! Ik zou ook graag weer eens op de schaatsen stappen, maar helaas gaat dat fysiek even niet lukken deze winter. Heel veel succes met je voornemens.
  Neelke onlangs geplaatst…Het Nationaal Militair MuseumMy Profile

  Beantwoorden
 3. Neys lifestyle
  11 januari 2016 at 23:52 (3 jaar ago)

  Ik hou ook van schaatsen maar buiten schaatsen zal er dit jaar wel weet niet van komen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge