Mijn week in foto’s – week 45 Bos, strand, Primark en pepernoten!

week 45 collage

De afgelopen week heb ik weer voor jullie vastgelegd in foto’s. Het was een hele leuke maar vermoeiende week waarin ik hele leuke dingen op de planning had staan. Zo ging ik shoppen in Rotterdam met Manon, maakte ik een heerlijke wandeling door het bos en over het strand en ging ik naar een kinderfeestje (ja echt!). Daarnaast had ik helaas ook nog veel schoolwerk maar het is gelukkig allemaal weer goed gekomen. Kijk je mee naar mijn week?

Zondag
FullSizeRender (2)
Zondag ging ik heerlijk wandelen met mijn ouders. We reden naar Kasteel Westhove (dichtbij Domburg) en hebben daar de middag heerlijk doorgebracht op het strand en in het bos. Het was echt prachtig weer! Aan het eind van de middag gaf mijn iPhone 7,5km aan, mooi rondje dus!

IMG_7734
Het levende bewijs!

Maandag
IMG_7740
Maandag had ik een dagje stage dus verder geen mogelijkheid meer om foto’s te maken. Nog maar snel een foto in de auto dan!

Dinsdag
IMG_7753IMG_7752

Maandag maakte ik de winnaar van de Tony’s Chocolonely winactie bekend. Dinsdag gingen ze op de post. Inmiddels heeft de winnaar laten weten er al heerlijk van gesmuld te hebben!

Woensdag
pan film
Woensdag ging ik naar het kinderfeestje van mijn neefje. We zijn naar de film Pan geweest in Etten-Leur! Hele gave film en stiekem vond ik hem nog best wel spannend. Dus mocht je nog een leuke familiefilm zoeken, dan is dit een aanrader!

IMG_7759
Afgelopen zondag kocht ik trouwens ook nog nieuwe schoenen en vandaag werd het tijd om ze eens aan te trekken.

IMG_7779
Deze onwijs leuke sterren kreeg ik van mijn tante. Ik ben dol op sterren en ben er daarom dus ook erg blij mee!

Donderdag
IMG_7786
Donderdag ging ik gezellig met Manon naar Rotterdam. Ik zocht namelijk nog naar een fijne pyjamabroek. Het was een heerlijk dagje en juist omdat we niet veel nodig hadden en daarom lekker de tijd hadden om overal te kunnen kijken.
IMG_7791
De zoektocht naar een pyjamabroek was geslaagd. Deze leuke broek heb ik bij Primark gekocht.

IMG_7787
Natuurlijk even een kijkje genomen bij Jamie’s Italian in de Markthal. Hier wil ik graag een keer gaan eten.

IMG_7795

In de markthal kocht ik ook overheerlijke chocoladekruidnoten bij de Van Delft Pepernotenfabriek. Dè hofleverancier van Sinterklaas! Ze kosten iets meer dan normaal maar ze zijn ook een stuk lekkerder! Echt de moeite en het geld waard.

Vrijdag
Vrijdag had ik weer een dagje stage en daarom ook geen foto’s. Helaas!

Zaterdag
IMG_7807
Zaterdag ook nog op stage geweest en daarna lekker weekend gehouden.

Dat was het al weer! Het was weer een fijne week.
Komende week weer stage en een dagje naar de Margriet Winterfair in Utrecht! Daar heb ik heel veel zin in.

Heb jij leuke plannen deze week?
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram (@lifebyannemijn).

Liefs, Annemijn
Ps. excuses voor het probleem met het lettertype!
 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge