Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller

bikini hunkemoller

Al jaren liggen er twee bikini’s in mijn kast. Bikini’s koop ik eigenlijk nooit. Ik draag ze meestal in de zomer maar de rest van het jaar komen ze amper de kast uit. Dus waarom zou ik een nieuwe kopen? De laatste kocht ik twee jaar geleden. Tot vorige week.. Ik raakte twee weken geleden namelijk verliefd op een bikini bij Hunkemöller. Oeps! Vandaag show ik jullie dit pareltje! Ben je nog op zoek naar een nieuwe bikini? Kijk dan zeker even mee.

De bikini’s uit de Sylvie collectie van Hunkemöller vind ik ieder jaar weer prachtig. Maar zoals ik al zei, meestal heb ik ze niet nodig en vind ik het zonde van mijn studentenbudget. Toen ik twee weken geleden in Rotterdam liep met mijn vriend zag ik toch een hele mooie bikini in de etalage. Wauw! Ik vond hem echt gelijk super mooi en besloot thuis een kijkje in de webshop te nemen. Ik wil nog even kwijt dat dit artikel niet gesponsord is en ik deze bikini dus zelf betaald heb.

De bikinitop kost € 34,99 en het bikinibroekje € 15,99. Tja, de prijs vond ik nog steeds tegenvallen maar na al dat studeren voor mijn scriptie mag je jezelf toch wel verwennen? Ik besloot er nog even over na te denken en hem alvast te passen in de Hunkemöller in Goes. Hier ben ik trouwens heel professioneel en vriendelijk geholpen! Dat nadenken duurde alleen niet zo lang want vorige week kreeg ik een mailtje dat er online memberday was bij Hunkemöller. En laat ik nou net member zijn! Dit leverde me 20% korting op. Je snapt het wel, die bikini belandde maar al te snel in mijn online winkelmandje. Dat bespaarde me als zuinige Zeeuw ongeveer €10.-. Mijn eerste bikini uit de Sylvie collectie van Hunkemöller is een feit! Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie bikini, neem dan zeker een kijkje in deze collectie.

hunkemoller bikini

Ik houd altijd van kleding of accessoires die net iets anders zijn dan standaard. Dat is waarom ik de achtekant van deze bikini zo mooi vind! Tussen de bandjes op je rug zitten nog andere bandjes die gekruist zijn. Dat vind ik persoonlijk heel erg mooi! Wel even opletten wanneer je bruin wordt want dan ben je waarschijnlijk wel een patroontje op je rug rijker…

De kleuren vind ik ook heel mooi. Redelijk subtiel waardoor ik het niet zo snel beu raak. Deze bikini is er in verschillende modellen. Ik ging voor een voorgevormde beugel bikinitop en het ‘standaard’ bikinibroekje. Deze bikini is ook verkrijgbaar met een bandeautop en een laag broekje. Maar dat vind ik me minder mooi staan.

Deze bikini kan mooi mee op zomervakantie! Heb jij nog tips voor een bestemming? Laat het me onder dit artikel even weten.

Heb jij al een bikini voor de zomer!

Liefs, Annemijn

6 Comments on Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller

 1. Sophie
  26 mei 2016 at 12:12 (2 jaar ago)

  Echt een hele leuke! Ik vind die bandjes echt gaaf! Jammer inderdaad dat het met bruin worden wat irritanter is!

  Beantwoorden
 2. Sophie
  26 mei 2016 at 12:12 (2 jaar ago)

  Echt een hele leuke! Ik vind die bandjes echt gaaf! Jammer inderdaad dat het met bruin worden wat irritanter is!

  Beantwoorden
 3. Wilmaaa
  26 mei 2016 at 18:12 (2 jaar ago)

  Wat een mooie bikini! Begrijp goed dat je er erg blij mee bent! Wat leuk dat je zo dichtbij woont, ik woon in Middelburg 🙂 De meeste bloggers die ik ken wonen midden in het land 😉
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Outfit shooten in Van der Valk + videoMy Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   30 mei 2016 at 09:43 (2 jaar ago)

   Wat leuk dat je ook in Zeeland woont! Ik kom meer uit de omgeving van Goes maar loop stage in Middelburg. De meeste bloggers wonen inderdaad een eind van Zeeland vandaan.

   Beantwoorden
 4. Rosie
  27 mei 2016 at 09:47 (2 jaar ago)

  Haha zuinige zeeuw ;p! Ik vind het een prachtige bikini 😀 Zal je vast fantastisch staan. Ik vind de bikni’s van de Sylvie collectie ook eigenlijk ieder jaar fantastisch! Heel veel plezier van je mooie nieuwe bikini!

  Liefs! X
  Rosie onlangs geplaatst…Hoe zorg je er voor dat mensen je BLIJVEN volgen?My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge