Mijn herfstbucketlist

herfstbucketlist
Een paar maanden geleden introduceerde ik de zomerbucketlist en de terugblik op deze zomerbucketlist. Ik had namelijk een heleboel leuke dingen uitgezocht die ik in de zomer wilde doen. En dat is nog gelukt ook! Voor de herfst heb ik weer een nieuw lijstje gemaakt en dan deel ik vandaag met jullie. Wat wil ik deze herfst doen? Je leest het vandaag.

1. Het éénjarig bestaan van Life by Annemijn vieren. 19 Oktober is mijn eerste blogverjaardag en dat wil ik samen met jullie gaan vieren.

2. Mijn kledingcollectie aanvullen met items voor de herfst. Een nieuw seizoen is een mooi excuus om te shoppen. Je kan altijd wel wat nieuws gebruiken, toch?

3. Een middagje wandelen in een bos. Als kind vond ik dit helemaal geweldig in de herfst. Stiekem vind ik de sfeer nog steeds heerlijk in de herfst. Het kan dan zo mooi zijn!

4. Daten! Dit heb je natuurlijk niet in de hand maar ik zou het leuk vinden om nog eens nieuwe mensen te ontmoeten.

5. Een stad bezoeken die ik nog nooit eerder bezocht heb. Dit punt stond ook op mijn zomerbucketlist en is me erg goed bevallen. Tijd om weer nieuwe hotspots te ontdekken.

6. Mijn eigen verjaardag vieren met familie en vrienden. 25 November hoop ik 21 te worden. Weer een nieuw jaar voor de boeg. Ik hoop mijn verjaardag te kunnen vieren met mijn lieve familie en vrienden.

7. Nieuwe recepten proberen. De herfst is de tijd van het jaar om lekker binnen te zijn en van alles te bakken en te koken. En laat ik dat nou net heel leuk vinden. Misschien iets herfstachtigs met pompoen?

8. Naar de bioscoop. Ik kan me eigenlijk niet goed herinneren wanneer ik voor het laatst naar de bioscoop geweest ben. Deze zomer is dat er niet echt van gekomen. Hier wil ik graag in de herfst verandering in brengen.

9. De eerste studiepunten voor dit schooljaar behalen. Ik zit in mijn afstudeerjaar en daarom is ieder studiepunt weer een stapje dichter bij mijn diploma. Natuurlijk is dat altijd zo geweest maar in dit jaar is het toch iets specialer, vind ik.

10. Een winactie organiseren op Life by Annemijn. Dit blijf ik enorm leuk vinden en met mijn eerste blogverjaardag in het vooruitzicht lijkt me dit een goede combinatie. Houd de blog dus goed in de gaten!

Ik ga weer hard mijn best doen om deze punten te behalen en alles aan het einde van de herfst af te kunnen strepen. Wat ga jij deze herfst doen?

Wil je echt niks missen van Life by Annemijn? Volg deze blog dan op Bloglovin’!

Liefs, Annemijn

 

 

 

4 Comments on Mijn herfstbucketlist

 1. Bibiane
  27 september 2015 at 08:22 (3 jaar ago)

  Toffe bucketlist! Ik heb gisteren nog recepten met pompoen opgezocht, snel eens werk van maken! En daten zou ik ook wel leuk vinden 🙂
  Bibiane onlangs geplaatst…Mijn bad beauty habitsMy Profile

  Beantwoorden
 2. Vlijtig Liesje
  29 september 2015 at 10:15 (3 jaar ago)

  Leuke doelen. Vooral het aanvullen van je kledingkast. Dat lijkt me echt een doel waar je met plezier naar toe werkt : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…KledinghangersMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge