Mijn herfstbucketlist – Daten, feestjes en winacties. Kan ik alles afvinken?

herfstbucketlist

Aan het begin van de herfst publiceerde ik voor jullie mijn herfstbucketlist. Dit is een artikel vol leuke uitdagingen die ik graag aan wou gaan in de herfst. Er stonden een hoop leuke dingen op zoals daten en feestjes geven. Ben jij benieuwd of ik alles heb kunnen doen en dit lijstje dus kan afstrepen? Je leest en ziet het hier! 

1. Het éénjarig bestaan van Life by Annemijn vieren. Op 19 oktober vierde LifebyAnnemijn.nl haar eerste blogverjaardag! Dit heb ik niet zomaar voorbij laten gaan en om het te vieren winacties gehouden!

2. Mijn kledingcollectie aanvullen met items voor de herfst. Misschien niet helemaal zoals ik verwacht had maar ik heb wel enkele nieuwe items gekocht. Twee vesten, een trui en een outfit voor de kerst! Maar die spotten jullie binnenkort waarschijnlijk hier. Pas op: Veel glitters. Met één nieuw item maakte ik zelfs nog een Outfit of the Day..

DSC00572

3. Een middagje wandelen in een bos. Als kind vond ik dit helemaal geweldig in de herfst. Ook dit jaar is het er van gekomen. En nog wel meerdere keren zelfs! Ik ben samen met Simone lekker naar het bos geweest en ook nog een middagje als date. Het was echt heerlijk.

4. Daten! Ik weet nog dat ik dit op mijn herfstbucketlist zette met de gedachte dat dit wel eens een punt zou worden wat ik niet zou halen. Niets was minder waar. Ik denk dat ik ongeveer 8 dates gehad heb waarvan 7 met dezelfde persoon! Dat is dus best wel een succes.

5. Een stad bezoeken die ik nog nooit eerder bezocht heb. Dit punt stond ook op mijn zomerbucketlist en ik kan je vertellen dat ik deze weer mag afstrepen! Ik heb voornamelijk in Brabant wat plaatsen bezocht waaronder Etten-Leur. Ik was er nog nooit geweest maar het was leuker en groter dan ik dacht!

6. Mijn eigen verjaardag vieren met familie en vrienden. 25 November ben ik 21 geworden. Ik heb dit op de dag zelf heerlijk gevierd met familie. Helaas was mijn broer er niet bij maar kreeg ik wel een telefoontje uit Oostenrijk. Op zaterdag 28 november heb ik mijn verjaardag gevierd voor vrienden en vriendinnen. Erg gezellig! Ik maakte een video waarin ik mijn verjaardagscadeautjes aan jullie heb geshowd!

7. Nieuwe recepten proberen.  Ik wou bijna typen dat ik dit niet gedaan had maar ik bedenk me net dat ik heerlijke appel-speculaaspannekoeken gebakken heb uit het kookboek van Chickslovefood!

IMG_8514

8. Naar de bioscoop. Jaa! En meerdere keren zelfs. Allebei de keren als date. De ene keer naar ‘Ja ik wil’ en de andere keer naar ‘Burnt’. Nu ben ik ook wel heel benieuwd geworden naar ‘Mannenharten 2’.

9. De eerste studiepunten voor dit schooljaar behalen. Ik zit in mijn afstudeerjaar en daarom is ieder studiepunt weer een stapje dichter bij mijn diploma. Ik kan jullie in ieder geval mededelen dat ik mijn eerste punten gehaald heb! Super fijn. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn scriptie en dat is best lastig en spannend.

10. Een winactie organiseren op Life by Annemijn. Dit kan je bijna niet ontgaan zijn. Je kon met mijn blogverjaardag een heel pakket vol Tony’s Chocolonely winnen én een bon voor een leuke webshop! En het leukste daar aan is dat ik twee mensen blij heb kunnen maken! 🙂

Wat blijft het toch leuk om dit zo onder elkaar te zetten. Dan besef je toch maar weer wat je allemaal gedaan hebt. Binnenkort kun je mijn Winterbucketlist verwachten vol nieuwe uitdagingen!

Wat vind jij de leukste uitdaging die ik aan gegaan ben deze herfst?

Liefs, Annemijn

4 Comments on Mijn herfstbucketlist – Daten, feestjes en winacties. Kan ik alles afvinken?

 1. Kim | Kimsbloglife
  20 december 2015 at 22:33 (3 jaar ago)

  Wauw, wat leuk dat je alles kan afstrepen! 🙂 Is het alles wat je gekocht hebt qua kleding in de herfst?? Daar kan ik nog wat van leren haha! En superleuk dat je al 7 dates hebt gehad met één persoon, je maakt me wel benieuwd nu hihi 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Wijnegem Shopping CenterMy Profile

  Beantwoorden
 2. Iep
  21 december 2015 at 10:45 (3 jaar ago)

  Wauw, wat super te gek dat je zoveel kan afstrepen..
  En die dates… Oooooh, dat klinkt goeeehoeeed!
  Liefs Iep xo
  Iep onlangs geplaatst…Kerstactie • totebagsMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge