Mijn favoriete Tony’s Chocolonely + eerste indruk nieuwe smaak

foto (3)
De liefde voor Tony’s Chocolonely is groot, daar hadden we zelfs geen Tinder voor nodig! Als ik door de supermarkt loop, beland hij dan ook vaak in mijn mandje. Tijdens een middagje thee drinken met vriendinnen duikt Tony ook vaak ineens op. Dat mijn vriendinnen en ik dol zijn op Tony’s Chocolonely is geen nieuws. Vandaag deel ik mijn favoriete repen met jullie en mijn eerste indruk van de nieuwe limited edition repen. Lees en kwijl je mee?

Tony’s Chocolonely is gewoon zoals de MAC lipsticks onder de lippenstift. Net iets beter en duurder dan de rest maar zeker de moeite waard. Vorige week dinsdag kocht ik de nieuwe smaken bij de Jamin. Ik was natuurlijk reuze benieuwd. Kunnen ze tippen aan de rest?

Popcorn – Discodip – Melk: Hier had ik veel verwachtingen van. Dit klinkt zo lekker. Vooral die discodip. Ik weet nog dat ik vroeg graag een ijsje met ‘kraaltjes’ at dus dit zou vast ook erg lekker zijn. Helaas voldoet hij niet helemaal aan mijn verwachtingen. Dit komt eigenlijk omdat ik de smaak van popcorn een beetje te overheersend vind. Ik houd wel van zoute popcorn maar dit smaakt meer een beetje zoals rijstwafel. Er zit weinig smaak aan maar toch overheersend. De discodip maakt het dan wel weer heel lekker. Eindoordeel: Hij is lekker en echt het proberen waard maar het is geen nieuwe favoriet van me.

Amandel – Zeezout – Puur: Ik ben dol op de Karamel – Zeezout versie van Tony’s. Ik was dus ook wel benieuwd naar deze reep. Ik moet jullie teleurstellen. Ik heb deze aan een vriendin gegeven dus nog niet geproefd. Maar dat zal vast niet lang meer duren!

food3

Mijn Tony’s favorieten:
1. Melk Karamel – Zeezout (deze combinatie is geweldig!)
2. Melk
3. Puur Meringue – Kers

Daarnaast vond ik Melk – Drop ook erg lekker. Maar volgens mij is die niet meer te koop.

Mocht je Tony’s nog nooit geproefd hebben, weet waar je aan begint. Zodra je er van eet ben je verkocht. Zo ging dat in ieder geval bij mij. Sommige combinaties klinken wat vreemd maar Tony’s chocolonely zou Tony’s chocolonely niet zijn als het niet zo smaken. Het is dus altijd het proberen waard! Er is één smaak geweest die ik niet lekker vond. Dat was puur/sinaasappel/rozemarijn. Maar ik houd niet van sinaasappel en ook niet van rozemarijn dus eigenlijk was dat best voorspelbaar.

Nu denk je vast dat dit artikel gesponsord is. Maar niets is minder waar! Ik ben gewoon dol op deze chocolade en wil mijn liefde graag met jullie delen!

Houden jullie ook zo van Tony’s chocolonely?

Liefs, Annemijn

 

 

5 Comments on Mijn favoriete Tony’s Chocolonely + eerste indruk nieuwe smaak

 1. zomersproetje
  23 september 2015 at 09:20 (3 jaar ago)

  Jammie! Vooral de puur kers lijkt mij erg lekker! Ben echt een pure chocolade liefhebber. Al moet ik zeggen dat ik de Tony melk die ik als cadeautje kreeg in het ziekenhuis ook goed vond smaken. Dat was mijn eerste Tony. Wel erg jammer dat ik deze niet had verstopt want toen ik weer thuis was heeft meneer het grootste gedeelte van de reep opgesmikkeld grrrrr!!! Heb al gezegd dat hij mij een nieuwe moet geven, wacht er nog steeds op.. X

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   25 september 2015 at 11:05 (3 jaar ago)

   Haha, ik hoop dat je snel kunt genieten van je eigen reep!

   Beantwoorden
 2. Nicky
  23 september 2015 at 16:33 (3 jaar ago)

  Sinds ik Tony’s gegeten heb, wil ik geen andere chocolade meer. Zo lekker!

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Mijn favoriete Tony’s Chocolonely + eerste indruk nieuwe smaak

 1. […] zullen inmiddels vast wel weten dat ik dol ben op Tony’s Chocolonely chocolade. Ik maak er geen geheim van en wil het daarom ook graag met jullie delen. Omdat Life by […]

Leave a Reply

CommentLuv badge