Mijn favoriete musthave voor de lente: een hangmat!

hangmat annemijn

Wat zou het heerlijk zijn wanneer we weer gewoon buiten kunnen lopen zonder jas, met een zonnebril en een heerlijke smoothie in je hand. Daar heb ik nou echt zin in! De afgelopen weken heb ik nog wat nagedacht wat ik nou écht nog eens zou willen hebben voor de lente en de zomer van 2016. Al snel was ik er uit… een hangmat!

Al jaren droom ik van een mooie hangmat waar je zo lekker in kunt ‘chillen’ terwijl het zonnetje heerlijk schijnt. Toen ik klein was hadden wij altijd een hangmat in de tuin. Ik vond het altijd heerlijk om daar lekker in te liggen. Lekker even relaxen. Eigenlijk mis ik dat gevoel best wel aangezien ik dat best kan gebruiken tijdens het schrijven van mijn scriptie en afstuderen. In onze tuin zijn helaas niet zoveel bevestigingspunten dus wat is eigenlijk één van de redenen waarom ik nog steeds geen hangmat gekocht had tijdens de vorige lentes en zomers. Maar wist je dat je tegenwoordig ook een hele hoop hangmatten hebt die je aan een standaard kunt bevestigen? Zo heb je geen stevige boom meer nodig.

Dus je begrijpt dat ik eigenlijk geen excuses meer had om geen hangmat te kopen. Toch was mijn studentenbudget niet erg groot en het kopen van een hangmat best wel een investering tot vorige week… toen kreeg ik een geweldige mail van Hangmatgigant.nl. Zij verkopen hangmatten in allerlei soorten en maten en bieden ook nog eens een laagste prijs garantie! Wat wil je nog meer? Ik heb gelijk een kijkje genomen in de webshop en de hangmat van mijn dromen uitgezocht. Na jaren zoeken heb ik hem eindelijk gevonden!

hangmat

Het is deze ‘Tortuga Lychee’ hangmat van Tropilex geworden. Zo kan ik lekker tropisch gaan genieten! Dit is een stevige hangmat die extra ruim is zodat ik er ook samen met vriendlief in kan liggen. De vrolijke kleurtjes en franjes vind ik echt heel tof!

Ben je ook op zoek naar een hangmat? Of heb je liever een hangstoel? Neem dan eens een kijkje op hangmatgigant.be of hangmatwereld.nl. Deze webshops verkopen allebei hangmatten, hangstoelen en alles wat je nodig hebt om ze te bevestigen.

Als je me zoekt… ik ben lekker aan het relaxen in mijn hangmat!

Ben jij al in het bezit van een hangmat?

Liefs, Annemijn

2 Comments on Mijn favoriete musthave voor de lente: een hangmat!

  1. Anne
    25 maart 2016 at 18:47 (2 jaar ago)

    Oh heerlijk! Ik snap het gevoel. Mijn ouders hadden altijd twee palen in de tuin waar je een hangmat aan kon bevestigen. E. en ik willen nu een huis kopen mét tuin, dus ik denk dat die hangmat ook zeker gaat komen, haha. Bedankt voor de tip. Ik ga direct eens neuzen :-).
    Anne onlangs geplaatst…Een bijzonder jaar – Lori Nelson Spielman | RecensieMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge