Mijn favoriete beautyproducten uit 2015!

beauty
We zitten alweer meer dan drie weken in het nieuwe jaar maar toch blijft terugblikken erg leuk. Vandaag doe ik dat met jullie met mijn favoriete beautyproducten die ik kocht in 2015! Dit zijn stuk voor stuk producten waar ik allemaal wel reviews over had willen schrijven maar ik ben nou eenmaal niet zo’n beautyblogger dus doe ik het lekker op mijn manier. Kijk je mee?

IMG_9318
Garnier Loving Blends Zachte Klei en Citroen
Deze shampoo viel heel per ongeluk in mijn mandje toen ik in de rij voor de kassa stond bij Kruidvat. Deze shampoo is perfect voor haar wat snel vet wordt. En laat ik dat nou net hebben! Ik vond het dus de moeite waard om eens uit te proberen en ik nam de proef op de som. En wat blijkt? Ik vind het jammer dat ik dit niet eerder uitgeprobeerd heb… Wat een verschil zeg! Wanneer ik mijn haar was met Andrélon is het na 2 dagen sowieso weer heel vet en moet ik het wassen. Ik zal niet ontkennen dat het nu niet vet wordt maar toch een heel stuk minder dan voorheen. Daarnaast ruikt deze shampoo ook nog eens heerlijk fris. Echt een favoriet!

 

IMG_9319
MAC Cosmetics retro-matte lipstick All Fired up
Wat een pareltje is dit zeg! All Fired up is een hele mooi en felle lipstick van MAC. Hij is roze en vrij opvallend maar niet té. Je kunt hem gewoon alledaags dragen en is ideaal voor een feestje. En het leukste is nog… Door deze lipstick trok ik de aandacht van mijn vriend! Dus wie weet hebben we onze relatie deels te danken aan deze geweldige lipstick, haha.

 

IMG_9323
Parfum Angel van Thierry Mugler
Deze geur is echt één van mijn favoriete geuren. Deze kocht ik in de zomer van 2015 toen ik met Manon twee dagen in Maastricht was. Ik heb deze gekocht bij de Bijenkorf nadat hij daar enorm afgeprijsd was én ik nog cadeaubonnen had. Ik vind het echt een heerlijke geur maar hij is wel heel sterk en aanwezig. Ik kwam een keer bij een vriendin thuis en het eerste wat haar moeder zei was: ‘Hey Annemijn, je hebt Angel op!’. Een beetje ongemakkelijk antwoordde ik dat dat inderdaad zo was. Het is een hele opvallende en zoete geur.

 

IMG_9322
Lush showergel Snow Fairy
Waarom heb ik deze showergel niet eerder ontdekt? Lush brengt deze namelijk altijd in de winter en rond de feestdagen uit maar ik had hem nog nooit gekocht. Doordat hij maar ongeveer 1x per jaar te koop is, is het ook nog eens een vrij exclusief product. Deze showergel ruikt heel erg zoet waardoor ik hem altijd onaantrekkelijk vond. Maar doordat veel mensen er enthousiast over waren wou ik het toch graag proberen. En ik kan je vertellen dat ik blij ben dat ik dat gedaan heb. Wanneer je wilt weten hoe een suikerspin zich voelt, moet je Snow Fairy zeker even proberen! In eerste instantie heel zoet maar wanneer je hem gebruikt valt dat reuze mee.

 

FullSizeRender (6)
Garnier Micellair Reinigingswater
Tot vorig jaar reinigde ik mijn gezicht iedere avond met van die reinigingsdoekjes. Gewoon lekker low-budget van de Action of Kruidvat. Tot ik vorig jaar in februari toch wat last kreeg van een geïrriteerde huid en toen besefte ik me dat het reinigen met die doekjes best wel een slechte gewoonte was geworden. Ik ontdekte Garnier Micellair Reinigingswater en was gelijk verbaasd! Dit maakt mijn huid en mijn ogen 10x beter schoon dan zo’n doekje. Tegenwoordig breng ik dit reinigingswater iedere avond aan op wat wattenschijfjes en veeg in een kleine moeite zo mijn hele gezicht schoon. Dit verwijderd zoveel beter dan zo’n doekje. Inmiddels heb ik al 1,5 fles verbruikt en laatst ook een klein flesje aangeschaft voor op stage en bij mijn vriend. Ideaal! Mocht je het nog niet kennen dan raad ik je deze echt eens aan!

 

IMG_9326
MAC Cosmetics Skinfinish Soft & Gentle

Ik moet bekennen dat ik wat tuttiger geworden ben in 2015 want ik gebruik sinds afgelopen jaar ook highlighter. Ik was hier helemaal onbekend mee maar sinds een bezoek aan een MAC Cosmetics winkel in Antwerpen met Simone was ik helemaal om. Deze highlighter is zo’n beauty en benadrukt de mooiste delen van je gezicht. Hij is niet al te opvallend en prima voor dagelijks gebruik.

 

Zijn er producten uit dit rijtje waar jij ook enthousiast over bent? En wat zijn jouw favorieten van het afgelopen jaar?

Liefs, Annemijn

2 Comments on Mijn favoriete beautyproducten uit 2015!

 1. Mariska
  23 januari 2016 at 13:36 (3 jaar ago)

  Soft & gentle is the best! Lush ben ik ook enthousiast over 😀

  Beantwoorden
 2. Engelina
  23 januari 2016 at 14:14 (3 jaar ago)

  Ik ben wel heel nieuwsgierig naar Snow Fairy na alle reviews die ik er over lees.
  De mac lipstick ziet er ook erg mooi uit .
  Engelina onlangs geplaatst…Kiekjes Kieken #22My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge