Mijn fashion wishlist!

Loavies sneakers
Soms wil je gewoon net iets meer hebben dan dat je portemonnee aan kan. Of soms twijfel ik gewoon heel erg of ik iets NU ga kopen of er nog even mee wacht. Er staan op dit moment wel een aantal dingen op mijn verlanglijstje. Kijk je mee naar mijn fashion wishlist?

Loavies sneakers
Als eerste een paar schoenen. Witte sneakers zijn al een hele tijd populair maar ik heb hier nog niet echt interesse in gehad. Ik vind Adidas Stan Smith sneakers echt heel erg leuk maar ik heb ze eigenlijk niet nodig en vind ze daarom te duur. Laatst spotte ik deze leuke look a likes bij Loavies. Ik wil ze toch echt wel kopen maar nu zijn ze in mijn maat uitverkocht…

kb4a2557_1

Ook dit hemdje vind ik heel erg leuk! Zowel te koop bij Loavies als bij My Jewellery . Ik vind de gehaakte bovenkant erg leuk maar het is een erg korte top/crop top.

havaianas

Een paar Havaianas staat ook nog steeds op mijn lijstje. šŸ™‚

rok
Een maxi dress en een maxi rok heb ik al in de kast hangen maar een rok tot net over je knieƫn nog steeds niet. Ik vind ze erg mooi staan maar ik ben wel bang dat ik hem niet tot weinig ga dragen. Daarom staat hij nog steeds op het verlanglijstje. Deze rok is van Guts & Gusto.

Daarnaast zoek ik ook nog naar wat leuke armbandjes want die kun je nooit genoeg hebben.
Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs, Annemijn

 

4 Comments on Mijn fashion wishlist!

 1. Bibiane
  15 augustus 2015 at 18:35 (3 jaar ago)

  Oh Havaianas, die staan ook nog op mijn verlanglijstje. Maar ik vind het zo duur voor gewoon een paar flipflops. Naar een maxi rok ben ik ook op zoek. Zo eentje tot net over de knie staat me niet.
  Bibiane onlangs geplaatst…Action shoplog (augustus 2015)My Profile

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   19 augustus 2015 at 10:53 (3 jaar ago)

   Ja ik vind havaianas ook redelijk duur voor een paar slippers. Laatst waren ze in de aanbieding bij kruidvat maar daar kwam ik wat te laat achter helaas!

   Beantwoorden
 2. Miriam
  16 augustus 2015 at 20:02 (3 jaar ago)

  Aangezien ik de laatste tijd asociaal veel heb geshopt is mijn verlanglijstje even verplicht leeg, maar heel stiekem wil ik nog wel mooie laarsjes met hak voor als het straks weer wat kouder wordt XD

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   19 augustus 2015 at 10:54 (3 jaar ago)

   Haha, zo blijf je altijd dingen houden om op je verlanglijstje te zetten. Laarsjes met een hak vind ik ook altijd erg leuk voor het nieuwe seizoen!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge