Mijn Blond-Amsterdam servies collectie

Blond amsterdam 2

Een aantal jaren begon het… en het was liefde op het eerste gezicht! Namelijk het merk Blond Amsterdam. Ik word zo vrolijk van al die leuke teksten en tekeningen. En zo begon het eigenlijk allemaal want niet veel later begon ik mijn eigen collectie te verzamelen.Vorige week vond ik het tijd om de balans op te maken aangezien ik zelf amper wist wat ik nog had. Het ideale moment om gelijk wat foto’s te maken en mijn collectie aan jullie te showen! Kijk je mee naar mijn verzameling?

Ik moet opbiechten dat het servies wat stof stond te vangen omdat het nou eenmaal wacht op het moment dat ik uit huis ga. Zonde! Daarom besloot ik vorige week om alles af te wassen en in te pakken in een verhuisdoos. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen toch? En aangezien ik het nu niet gebruik, leek me dat een veilige plek.

Het servies wat ik heb is eigenlijk vrijwel allemaal van de lijn ‘Even bijkletsen’ ik vind dat nou eenmaal de leukste collectie van Blond Amsterdam en toevallig komt het servies wat ik ooit cadeau kreeg ook uit deze lijn.

(Speciale) Mokken + petit four schaaltjes

Mokken blond amsterdam
Deze mokken zijn mijn favoriet. Als echte theeleut vind ik het heerlijk om hier uit te drinken omdat er veel in past. De eerste en derde (van links gezien) zijn hetzelfde. Deze kocht ik zelf in de originele Blond Amsterdam winkel in Amsterdam. De rechtse is een speciale editie voor de lente, deze kreeg ik twee jaar geleden voor mijn verjaardag.

speciale mokken blond amsterdam
Deze twee mokken zijn voor mij erg speciaal! De linkse heb ik vorige maand gekregen van een vriendin naar aanleiding van mijn afstuderen. Super leuk! De rechtse mok is een gepersonaliseerde die een paar jaar terug van een vriendin kreeg. Mijn naam staat er op samen met dingen die ik graag doe (bakken en shoppen) en Parijs omdat ik daar in dat jaar toen samen met die vriendin geweest ben. Echt heel leuk! Dit is dan ook de enige mok waar ik op dit moment wél uit drink. Gewoon omdat ‘ie zo speciaal is.

IMG_2276

Naast alle grote mokken heb ik ook nog 2 kleine. Of nou ja, klein? Eigenlijk is dit de normale maat voor een kopje koffie. Daarnaast heb ik ook nog 2 petit four schaaltjes. Persoonlijk vind ik ze ook heel handig om je theezakjes op te zetten wanneer je thee aan het drinken bent. Deze mokken en schaaltjes heb ik alle vier eens gekregen voor mijn verjaardag.

Schaaltjes

IMG_2224

Deze leuke schaaltjes kocht ik twee weken geleden via de webshop. Deze zijn te vinden in de lijn ‘Blond Specials’. Ik vind ze erg leuk omdat ze bij elkaar passen en toch verschillend zijn.

Melk+suiker set

IMG_2274

En dan heb ik ook nog een hele leuke set met een melkkan en suikerpot. Wie komt er koffie of thee drinken?

Koek je er bij? (Blikken)

IMG_2278

En dan tot slot, koekblikken! Of eigenlijk gewoon opbergblikken. De linkse kreeg ik toevallig op mijn verjaardag 2x. Heel leuk maar eigenlijk vond ik het ook zonde om twee dezelfde blikken te hebben. Dit jaar kon ik er één ruilen met een andere ‘Blond-lover’ en zo heb ik nu dus twee verschillende. Ik vind ze heel erg leuk maar ik denk dat ik ze niet voor koekjes ga gebruiken. Maar dat zie ik tegen die tijd wel 😉

Dat was het dan, jij hebt zojuist mijn hele collectie bekeken. Stiekem vind ik het nog best veel en ben ik wel tevreden met de hoeveelheid die ik nu heb. Ik heb niet van plan om een compeet servies te sparen omdat ik dat veel te bont vind. Daarnaast denk ik niet dat ik mijn vriend daar een plezier mee doe, haha. Zoals het nu is vind ik het voorlopig wel prima. Genoeg mokken voor vriendinnen die thee komen drinken en wat leuke dingen om de boel wat gezelliger te maken. Ik ben heel benieuwd of jullie ook Blond Amsterdam of iets anders sparen.

Spaar jij ook artikelen van Blond Amsterdam?
Wat is je favoriet?

Liefs, Annemijn

 

 

 

 

 

10 Comments on Mijn Blond-Amsterdam servies collectie

 1. hilde
  10 augustus 2016 at 09:30 (2 jaar ago)

  Ik heb het ooit gespaard ook, maar een groot deel weer verkocht. Ik sloeg een beetje door…haha. Maar ik heb nog steeds een flink aantal dingen. Waaronder 3 bordjes en een pot die speciaal in opdracht gemaakt zijn. Dat blijven mijn favoriete items!
  hilde onlangs geplaatst…The Body Shop Tea Tree Flawless BB CreamMy Profile

  Beantwoorden
 2. Vera
  10 augustus 2016 at 09:56 (2 jaar ago)

  Zoals je weet spaar ik ook blond Amsterdam! Im so in love! Laats kocht ik de Sapkan, een bord van de asia (sushi) lijn en een shopper. Mijn persoonlijke favoriet is nogsteeds mijn badkamerpot..! Eentje met roze en wit die niet meer te koop is. Verder gebruik ik vooral de ontbijtborden en de theemokken. Net als jou gebruik ik het petitfour bordje ook voor mijn theezakjes. De asia lijk ben ik ook helemaal fan van. Ik koop niet alles maar ik wil bepaalde dingen hebben omdat ik dan bijv. Ideaal een sushi gerecht op tafel kan zetten! Super tof gewoon dit servies

  Beantwoorden
  • lifebyannemijn
   10 augustus 2016 at 14:01 (2 jaar ago)

   Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten, Vera. De sushi-lijn is ook heel erg leuk! Ik houd ook echt van sushi maar maak het eigenlijk nooit zelf dus daar heb ik nog geen servies voor nodig, haha.

   Beantwoorden
 3. Sas
  14 augustus 2016 at 13:24 (2 jaar ago)

  Leuk om je collectie te zien! Ik heb ook een hoop van Blond Amsterdam<3
  Sas onlangs geplaatst…Life as Sas #14My Profile

  Beantwoorden
 4. Heleen
  19 augustus 2016 at 21:03 (2 jaar ago)

  Super leuk! Je hebt al aardig wat zie ik. Die mokken zijn inderdaad heel fijn om uit te drinken. Ik spaar het zelf ook! Aangezien ik vlakbij de Efteling woon heb ik ook heel veel van de blond/efteling collectie, die lijn is ook tof!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge