Lovely Links – mijn favoriete blogs #2

foto

Vond jij Lovely Links ook leuk vorige maand? Door al jullie enthousiasme heb ik besloten om mijn Lovely Links één keer per maand met jullie te delen. Vandaag dus weer een nieuwe editie. Want er zijn natuurlijk nog veel meer leuke blogs op het wereldwijde web! En er zijn weer wat favorieten bij gekomen in de afgelopen maand. Wie weet staat jouw blog er deze maand tussen. Benieuwd? Lees snel verder.

By Dagmar Valerie
bydagmarvalerie.nl
Sinds anderhalve maand enorm fan geworden van By Dagmar Valerie. Jullie kennen haar vast en zeker van de razend populaire tag: ‘Project Positief’. Mijn variant kun je hier vinden. By Dagmar Valerie is een persoonlijke blog waar je iedere dag weer allerlei leuke artikelen kunt vinden. Wat ik zo leuk vind aan deze blog is dat Dagmar altijd zo lief is voor anderen. In bijna ieder artikel bedankt ze wel iemand, laat ze weten dat ze iemand heel leuk/grappig/aardig vindt of ze linkt naar een andere blog of pagina. Dat maakt het voor mij heel persoonlijk en dat is ook de reden waarom ik deze blog zo waardeer. En daarnaast natuurlijk ook het feit dat Dagmar focust op happiness en geluk. En daar wordt ik dan ook altijd weer blij van. Ze neemt ons vaak mee op leuke stedentripjes, events of gewoon op een willekeurige dag. Zo krijg je echt een kijkje in haar leven.

FairyGodMother
fairygodmotherr.blogspot.be
Een blog uit België. Pauline, de persoon achter deze blog, reageert bijna altijd op mijn artikelen en op die manier ben ik dan ook op haar blog terecht gekomen. En nee, dit typ ik niet om de slijmbal uit te hangen maar omdat ik haar artikelen altijd weer met plezier lees en ik vind dat wat kleinere blogs ook weleens in het zonnetje gezet mogen worden. Goed, nu over naar de blog. Ik vind het enorm leuk om een blog uit België te lezen. Zo gebruiken zij toch vaak weer net wat andere woorden. Pauline plaatste onlangs de ´gewoon Belgisch tag´. Echt heel leuk om te lezen als Nederlandse. Daarnaast vind ik dat Pauline over interessante onderwerpen blogt. Zo schrijft ze over veel dingen die meiden leuk vinden maar wel altijd op haar eigen manier. En dat maakt het leuk om te lezen en persoonlijk.

Koalabeautymama
koalabeautymama.nl
Sunseeree steekt je vanaf het eerste artikel al aan met haar enthousiasme. Een jonge mama van twee kinderen die ons meeneemt in haar wereld. En deze draait niet alleen om het moederschap maar ook zeker om fashion, beauty en lifestyle. Vooral haar vlogs vind ik heerlijk om te kijken. Maar niet alleen Sunseeree vlogt, ook haar vriend Mike  neemt  je iedere zondag mee op pad in de rubriek Daddy Sunday. Ik vind dit een enorm leuke blog omdat ze je echt meeneemt in haar wereld en je daarnaast ook nog kennis laat maken met leuke nieuwe berichten. En daarnaast smelt je al als je haar kleine dochter en zoontje ziet.

Marieke van Woesik
mariekevanwoesik.nl
Marieke had vorig jaar een leuk project: Bye Bye buikje en sindsdien ben ik haar gaan volgen. Wat mij aanspreekt aan Marieke’s blog is dat ze schrijft over haar bucketlist. Ze leeft dus heel bewust en weet wat ze wil. Wanneer ze iets gedaan heeft wat op haar bucketlist stond dan deelt ze dit met ons. Heel leuk en voor mij vooral inspirerend om na te denken wat ik nou echt met mijn leven wil en nog wil doen. Daarnaast maakt ze regelmatig reizen naar allerlei verschillende landen. Ik vind Marieke een originele en unieke blogger. Anders dan alle anderen. Haar artikelen zijn echt heel toegankelijk voor een grote doelgroep.

Deze maand dus stuk voor stuk weer hele leuke blogs. Dit zijn mijn favorieten van deze maand. Ken jij deze blogs ook? En welke blogs zou jij graag in mijn Lovely Links zien?

Liefs, Annemijn

 

14 Comments on Lovely Links – mijn favoriete blogs #2

 1. Pauline
  3 december 2014 at 08:29 (4 jaar ago)

  Oooh, supersupersuperlief van je! 🙂 Dit is nou eens een echt leuke manier om mijn dag te starten hihi^^! Echt dankjewel!

  Liefs,
  Pauline

  Beantwoorden
  • Annemijn
   3 december 2014 at 11:50 (4 jaar ago)

   Graag gedaan Pauline, Ik vind jouw blog echt heel leuk dus je past perfect binnen mijn favoriete blogs!

   Beantwoorden
 2. Danielle Springer
  3 december 2014 at 11:04 (4 jaar ago)

  Wat een leuk lijstje met leuke blogs. De meeste kende ik eigenlijk nog niet. Die sjaal op die eerste foto heb ik trouwens ook. Heerlijk warm is die he?! 🙂

  Beantwoorden
  • Annemijn
   3 december 2014 at 11:49 (4 jaar ago)

   Wat toevallig! Ik heb hem afgelopen zondag pas gekocht. Hij is inderdaad heel lekker warm. En heel leuk!

   Beantwoorden
 3. CRVY
  3 december 2014 at 11:36 (4 jaar ago)

  Leuke blogs! Ik kende alleen maar dagmar en Pauline

  Beantwoorden
 4. Nathalie
  3 december 2014 at 12:04 (4 jaar ago)

  Wat een leuke blogs… Sommige kende ik al andere niet ik neem eens een kijkje.. Leuk om dit te lezen
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden
 5. Denise
  3 december 2014 at 12:09 (4 jaar ago)

  Wat onwijs lief van je dat je deze blogs in het zonnetje zet! Ik heb je blog vandaag pas voor het eerst ontdekt, je schrijft leuk! Liefs

  Beantwoorden
 6. Laura
  3 december 2014 at 13:37 (4 jaar ago)

  Leuke blogs! Kende er maar twee, dus weer nieuwe blogs leren kennen:)

  xx Laura

  Beantwoorden
 7. Dina
  4 december 2014 at 07:54 (4 jaar ago)

  Leuk lijstje, zo heb ik weer wat leesvoer! 🙂

  Beantwoorden
 8. Pirre
  4 december 2014 at 15:47 (4 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit doet zeg! Ik ga ze direct eens even bekijken 😀

  Beantwoorden
 9. Guusje
  4 december 2014 at 19:46 (4 jaar ago)

  Jippiee, weer nieuwe blogs om te ontdekken hihi! Thanks!

  Beantwoorden
 10. kimsbloglife
  4 december 2014 at 21:35 (4 jaar ago)

  Leuk dat je elke maand een paar bloggers in het zonnetje zet! De blogs van Dagmar en Pauline volg ik ook, inderdaad hele leuke blogs. De blog van Marieke kende ik nog niet!

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge