Love is in the air!

and then i met youU

Na een maand zal het toch maar eens tijd worden om aan jullie wat op te biechten… Na een onstuimig jaar heb ik 2015 afgesloten met een nieuwe liefde in mijn leven en daar klets ik je vandaag over bij! Jullie zijn erg belangrijk voor mij en dus hebben jullie ook recht om eens wat duidelijkheid te krijgen. Benieuwd? Lees mee!

Het was eind september, begin oktober. Na een mislukte date was ik het eigenlijk helemaal beu om op zoek te gaan. Naja, op zoek gaan kon je het niet noemen maar ik had wel een actief leven op het gebied van liefde. Ik was regelmatig te vinden op Tinder en hield mijn ogen wel open.

Halverwege oktober was ik dit best wel beu. Ik was er klaar mee om moeite te doen voor mannen die dat niet voor mij deden. Sommige deden dat uiteraard wel maar al met al viel het uiteindelijk toch altijd tegen of klikte het net niet. Ik besloot het een beetje los te laten. Als het zo zou moeten zijn dan zou dat vast nog wel komen. En ik geloof wel in God en had het idee dat hij vast wel een planning voor me had en de controle eens wat meer los moest laten.

In ieder geval probeerde ik het los te laten en dacht ik minder na over en genoot ik weer wat van het leven. Ik ging daarom ook op zaterdagavond 31 oktober naar de verjaardag van een vriendin. Ik ken haar al jaren en had wel zin in een feestje. Ik had me wel voorgenomen dat ik niet veel mensen zou kennen op dat feestje maar daar had ik die avond geen moeite mee. Er zou sowieso een vriend van mij zijn dus dat zat wel goed. Goed, ik ging dus nietsvermoedend naar dat feestje. En voor ik het wist stond een uur later iemand voor mijn neus die ik toch wel interessant vond. We noemen hem even A. Zodra hij binnenkwam had hij mijn interesse en dat ging die avond niet meer over. Het was heel vreemd want ik zat dus net in een periode waarop het me allemaal niet meer zoveel kon schelen wat liefde betreft.

Ik stond met een groepje mensen te praten en A. kwam er bij staan. Zo stonden we voor een paar uur totdat een deel van die mensen naar huis ging. Ik besloot te blijven staan omdat het wel gezellig was en er nog wel wat mensen waren om mee te kletsen, waaronder A.  En voor ik het wist besloot A. een praatje met me te maken (dat durfde ik zelf niet zo goed). Ik schrok er van aangezien hij interesse in mij toonde. Van het één kwam het ander en het was onwijs gezellig samen. Aan het einde van het gesprek vroeg hij heel cliché mijn nummer en zijn we na het feestje blijven Whatsappen tot op dit moment!

Na die avond bleven we dus Whatsappen en hebben we vier dagen later afgesproken. Puur op zijn initiatief! Dat was me al lang niet meer overkomen. Ik ‘organiseerde’ de date en besloot hem mee te nemen naar een kasteel in de buurt van Domburg. Daar hebben we heerlijk door de bossen en het strand gewandeld en wat gedronken bij een strandtent. Het was zooo gezellig!

We verveelden ons geen moment en van het één kwam het ander. We besloten nog veel vaker af te spreken en hebben nog zo’n stuk of zes dates gehad in korte tijd. Om een lang verhaal kort te maken, na mijn verjaardag hebben we besloten het wel officieel te maken. Dat voelde wel een beetje gek aangezien het al zo goed klikte dat er vrij weinig zou veranderen wanneer het officieel zou zijn. Maar dat is juist een goed teken, denk ik! We zijn nu dus ongeveer een maand samen en het is onwijs gezellig en leuk samen.

Nu zijn jullie tenminste weer wat op de hoogte. Ik merk dat ik nog wel uren over A. kan kletsen en typen. Dus mochten jullie nog wat willen weten dan vertel ik het je graag. Oh, en dezelfde voorletter hebben is best handig hoor!

Liefs, Annemijn

 

14 Comments on Love is in the air!

 1. Rosanne
  4 januari 2016 at 08:49 (3 jaar ago)

  Super leuk en fijn voor je! Heel veel geluk samen!

  Beantwoorden
 2. Renata
  4 januari 2016 at 09:15 (3 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk voor je! Ik wens jullie veel geluk samen!

  Veel liefs,
  Renata

  Beantwoorden
 3. Fleur
  4 januari 2016 at 13:03 (3 jaar ago)

  Wat leuk!
  En wat heerlijk om te lezen dat er ook nog échte mannen bestaan:)! Geniet er van!

  Beantwoorden
 4. Evi
  4 januari 2016 at 18:52 (3 jaar ago)

  Wat heerlijk om te lezen, dit! Zelf heb ik mijn vriend leren kennen via Tinder, ondertussen zijn we al meer dan een jaar verder, maar ik ben nog steeds helemaal verliefd! Ik hou er ook echt van om zulke romantische verhalen van anderen te lezen! 😉
  Evi onlangs geplaatst…Picture diary – 1My Profile

  Beantwoorden
 5. Kim
  4 januari 2016 at 21:01 (3 jaar ago)

  Ooh wat leuk! Toen ik het juist niet zocht en verwachtte kwam het ook op mijn pad afgelopen zomer. Verliefd zijn is heerlijk! Geniet er lekker van 🙂

  Beantwoorden
 6. Petra
  4 januari 2016 at 22:19 (3 jaar ago)

  wat heerlijk geniet er maar fijn van….liefde komt altijd onverwacht om de hoek gluren is mijn eigen ervaring en dat is ook gewoon het leukste denk ik…ik heb mijn man leren kennen via het internet, en we waren beiden niet op zoek naar de liefde maar hadden gemeenschappelijke interesse om ergens naar toe te gaan, maar wilden niet echt een relatie….en haha, gisteren was ik 5 jaar getrouwd
  Petra onlangs geplaatst…Challenge Of The Month: Glitter…My Profile

  Beantwoorden
 7. Miriam
  7 januari 2016 at 18:05 (3 jaar ago)

  Wieeeeh, super leuk!! Heeel veel plezier en geluk samen! 😀

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Love is in the air!

 1. […] deelde ik een aantal weken mijn eetdagboek met jullie. Ook moest ik jullie opbiechten dat ik weer verliefd was/ben. Januari was het begin van een bijzonder jaar, ik realiseerde me namelijk dat het […]

Leave a Reply

CommentLuv badge