Lentekriebels Tag!

lente
Je zou het momenteel niet zeggen maar het is weer lente! Het is weer langer licht buiten en de temperaturen gaan weer omhoog. Hmm, wat heb ik hier naar uitgekeken! Helaas valt het weer deze week een beetje tegen maar vanaf volgende week geven ze weer wat moois af.  Tijd om de lentekriebels tag in te vullen. Deze is bedacht door Serena van beautylab.nl.

1. Wat is de eerste gedachte die in je op komt bij het woord ‘lente’?
Lekker naar buiten! Bij de lente denk ik altijd aan lekker buiten zitten in de zon. En natuurlijk genieten van de eerste festivals die er weer aan komen. En het is langer licht buiten waardoor je ’s avonds ook nog wat nuttigs kan doen.

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Lekker zoet van alle mooie bloemen die ineens weer tevoorschijn gekomen zijn. En de rosé op het terras natuurlijk 😉

week 9 6

3.Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Mintgroen. Ik heb vorig jaar een mintgroene nagellak gekocht en ik vind dit echt perfect passen bij het mooie weer en mijn humeur wat ik krijg van al die vrije dagen in de lente! Ik gebruik donkere kleuren vaak in de winter en de felle kleuren in de zomer. Mintgroen zit hier precies tussenin. Ideaal dus!

4. Wat is je favoriete lente bloem?
Oei, ik denk dat ik niet kan kiezen. Ik houd zeker van verse bloemen en alles met een leuk kleurtje vind ik dan al snel leuk. Toch vind ik narcissen wel extra gezellig. Die doen me altijd denken aan de lente en pasen. Oh en tulpen in vrolijke kleuren vind ik ook erg mooi in deze tijd van het jaar.

5. Welke lentetrend spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Dit jaar zijn pastelkleuren toch wel erg ‘in de mode’ volgens mij. Ik vind dit een hele leuke trend. Deze kleuren vind ik ook echt typisch iets voor de lente.  Het staat namelijk gelijk een stuk vrolijker na die natte en grijze winter. Ik vind jassen in het lichtroze ook erg mooi maar dat is helaas niet iets om hier mee door de polder te fietsen.

pastel jas
bron 

6. Wat is je favoriete lenteparfum?
Ik heb geen seizoensgebonden parfum. La vie est belle is momenteel nog steeds mijn favoriet.

7. Houd jij een lenteschoonmaak?
Toevallig ben ik nu twee weken vrij en heb ik wel zin om alles eens lekker schoon te maken. Ook staat mijn kamer vrij vol dus wordt het tijd om weer eens wat op te ruimen en/of weg te gooien. Ik ben iemand die van alles wil bewaren. Maar op de momenten dat ik dan ook echt op wil ruimen moet ik het ook gewoon weggooien anders blijft het er liggen. Zo’n moment zit er wel aan te komen denk ik. Dus ja ik ga voor de lenteschoonmaak! En natuurlijk moet ik mijn kledingkast weer eens uitzoeken en kunnen alle truien en vesten weer onder op de stapels! (hoop ik)

8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Ik denk dat dat jasjes zijn. Het is altijd fijn om je winterjas niet meer aan te moeten en hem in te ruilen voor wat luchtigere jassen.  In de lente draag ik graag spijkerjasjes, blazers of mijn leren jasje. Zo kun je nog eens lekker afwisselen. Vooral mijn leren jasje vind ik nu ideaal omdat het daar in de zomer vaak te warm voor is.

9. Heb je nog leuke plannen tijdens de vakantie of de vrije dagen?
Voor de meivakantie heb ik nog geen plannen. Maar die zullen er tegen die tijd vast nog wel komen. Met pasen komt er familie langs en doen we verder niet zo heel veel volgens mij. Op Bevrijdingsdag ga ik waarschijnlijk naar het bevrijdingsfestival aangezien ik nu ook een hele dag vrij ben! En met Hemelvaart ben ik te vinden op Klomppop. Dit is een festival hier in de buurt. Ik hoop op mooi weer dan wordt het extra genieten! Verder heb ik niet zoveel spannende plannen. Jullie wel?

DSC01775

10. Omschrijf je favoriete lente outfit.
Jullie weten nu dus al dat ik graag jasjes draag. Ook vind ik het heerlijk om mijn sneakers weer uit de kast te halen. Deze draag ik in de winter ook wel maar soms is het dan netter om laarzen te dragen. Maar met het mooie weer mogen de sneakers weer! Verder draag ik het liefst gewoon een spijkerbroek en een leuk t-shirt waar ik dat jasje/blazer dan weer op kan dragen.

Wat vinden jullie van de lente? Vinden jullie dit ook een fijn seizoen?

Liefs, Annemijn
Volg je me al op Bloglovin’?

 

2 Comments on Lentekriebels Tag!

Leave a Reply

CommentLuv badge