Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in september 2017?

calendar-series-4-1192550

Wow, dat is even lang geleden. De afgelopen tijd is er weinig van bloggen terecht gekomen. Ik ben soms zelfs aan het overwegen om er mee te stoppen. Maar aan de andere kant vind ik het echt veel te leuk om te doen. Vandaar dat ik dit artikel nu aan het typen ben. Er is weer een nieuwe maand aangebroken en het leek me daarom leuk om mijn agenda weer eens met jullie te delen. Wat ga ik deze maand doen? Ik vertel het je!

Afgelopen zaterdag ging ik samen met een vriendin naar Honeypie. Hier stond een heerlijke high-tea op ons te wachten. We hebben lekker een middagje bij kunnen kletsen onder het genot van allerlei lekkers!

Aanstaande donderdag ga ik met een vriendin naar de Ladiesnight van de film┬áBella Donna’s. Tijd voor flauwe humor en popcorn!

Dit weekend gaan we ook nog naar hele goede vrienden van ons. Heel gezellig en daar kijk ik echt naar uit. Tja, leuke vrienden wonen vaak ver weg.. ­čÖü maar dan is het extra leuk wanneer je elkaar weer ziet. Ik heb er zin in!

Naast veel werken heb ik deze maand ook nog een weekje vrij. Ik had nog wat overuren en vakantie-uren staan dus die kan ik dan mooi opnemen. Er staat dan ook gelijk een tripje naar Oostenrijk op de planning. Weer wat quality time met mijn broer dus.

Verder ga ik deze maand weer eens een wedstrijd eredivisie-voetbal kijken. We gaan dit keer naar een wedstrijd van NAC Breda.

Kun je je nog herinneren dat ik een tijdje fanatiek aan hardlopen gedaan heb? Een paar jaar geleden vertelde ik jullie wekelijks over mijn hardloopavonturen en liep ik een Ladiesrun in Goes. Deze hobby heb ik weer opgepakt en in oktober staat er weer een Ladiesrun op het programma. Deze maand staan er dus wat trainingen op het programma.

Verder heb ik deze maand nog wat feestjes, afspraken met vrienden & vriendinnen en verjaardagen op de planning staan. Altijd leuk! Een drukke maar leuke maand dus.

Wat ga jij deze maand doen? Ben je misschien weer begonnen met werken of een nieuw collegejaar? Ik ben benieuwd!

Liefs, Annemijn 

1 Comment on Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in september 2017?

Leave a Reply

CommentLuv badge