Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in november 2017?

calendar-series-4-1192550

Jeetje, wat vliegt de tijd toch! Voor je het weet is dit jaar al voorbij… Maar tot die tijd gaan we nog even keihard genieten van 2017! De maand november is aangebroken, de maand waarin ik in ieder geval weer een jaar ouder hoop te worden. Benieuwd naar de rest van mijn plannen deze maand? Ik deel ze vandaag met jou.

Dit weekend mag ik weer een avondje oppassen. Altijd leuk! Ik ben dol op kinderen en vind het dan ook geen straf om er een avond op te passen. De rest van dit weekend werkt mijn vriend gunstige diensten dus zal er ook vast wat leuks op de planning komen.

Volgende week donderdag kun je mij vinden in de Zeelandhallen te Goes. Ik mag namelijk namens mijn werk op de grootste netwerkbeurs van Zeeland staan, de Contacta. Naast dat er een hele hoop ondernemers aanwezig zijn, zijn er dit jaar ook bekende sprekers zoals Anna Nooshin, Erland Galjaard, Maarten van der Weijden en Carlo van de Weijer. Wie zie ik daar?

Ook ga ik dit jaar weer naar de Margriet Winterfair! Dit jaar is de fair te vinden in Den Bosch. Leuk, weer eens wat anders dan de jaarbeurs. Een gezellige dag uit waar ik ieder jaar weer naar uit kijk. Heb er nu al zin in ;). Ik ben benieuwd of we dit jaar wat bijzonders kunnen shoppen.

Over precies drie weken ben ik jarig! De 25ste hoop ik 23 te mogen worden. Tijd voor een feestje!

Over feestjes gesproken, deze maand staan er nog meer (verjaardags)feestjes op de planning. Gezellig!

En tot slot komt Sinterklaas ook weer aan deze maand. Op 18 november om precies te zijn, toch? De kans is groot dat hij op mijn verjaardag aankomt op ons dorp. De dag daarna komen zijn pieten bij onze familie langs. Altijd leuk om te zien en ontzettend gezellig. Oh en ik bedenk me net dat Sinterklaas en zijn pieten de 30ste op mijn werk langskomen. Top!

Verder is dit de laatste volledige maand werken dit jaar. Pff, volgende maand heb ik nog twee weken vakantie dus eigenlijk is het al aftellen geblazen. Tot die tijd nog maar even keihard werken, gelukkig vind ik dat hartstikke leuk.

Hebben jullie leuke of bijzondere plannen deze maand?

Liefs, Annemijn 

1 Comment on Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in november 2017?

  1. Anneleen
    4 november 2017 at 10:28 (11 maanden ago)

    Wat een leuke plannen en wat leuk dat je zoveel verlof hebt in december, dan kan je het jaar rustig beëindigen! 🙂
    Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge