Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in november 2016?

calendar-series-4-1192550

Het is alweer bijna november! Wat vliegt dit jaar weer voorbij (zoals alle jaren) ;). Voor je het weet zitten we weer oliebollen te eten en proosten we op 2017! Pfoe! Gelukkig staan er nog wat leuke dingen op de planning voor het einde van het jaar. Vandaag deel ik een deel van mijn agenda met jullie en vertel ik wat ik nog voor leuke en spannende plannen heb voor komende maand. Kijk je mee? 

Allereerst blijf ik natuurlijk gewoon lekker werken. Sinds kort kan ik nog wat invallen bij mijn huidige baan en zo kom ik toch weer lekker aan wat extra uurtjes. Dat vinden mijn portemonnee en humeur erg leuk! Ik krijg altijd veel voldoening van mijn werk dus ik heb er ook echt zin in.

Begin november ga ik weer oppassen. Toen ik een jaar of 14 was deed ik dit echt iedere week bij een gezin. Nu doe ik het af en toe nog. Als ik iets leuk vind, is dat het wel. Ik ben dol op kinderen en vind het daarom ook helemaal niet erg om op ze te mogen passen.

12 November ga ik met mijn vriend en familie naar het uitverkochte concert van Kensington in de Ziggo Dome. Hier heb ik onwijs veel zin in! Ik heb ze ooit live gezien, een jaar of 5 geleden maar toen waren ze alleen nog maar bekend onder 3fm luisteraars. Daar stonden ze dan ook voor ongeveer 25 man te spelen en nu mag ik naar ze gaan luisteren samen met 16.999 anderen! Heel gaaf.

Daarnaast krijg ik op mijn werk halverwege november nog 2x een cursus Psychiatrie aangeboden. Heel wat anders dan bovenstaande ‘agendapunten’ maar ik moet zeggen dat  ik dit net zo interessant vind! Tijdens de opleiding Social Work heb ik hier ook les in gehad maar het wordt tijd om mijn kennis weer eens op te krikken.

In november zijn er ook nog eens heel veel verjaardagen in mijn familie- en vriendenkring. Deze maand is het ook mijn beurt om 22 kaarsjes uit te blazen. Op 25 november is namelijk mijn eigen verjaardag. Ondanks dat 22 geen bijzondere leeftijd is, vind ik het altijd wel een bijzondere en leuke dag!

November is meestal ook dé maand om Sinterklaas voor te bereiden. Hij en zijn pieten komen meestal rond mijn verjaardag aan. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik als kind altijd een verlanglijstje maakte voor mijn verjaardag. Alle spulletjes die ik voor mijn verjaardag niet cadeau kreeg, vroeg ik dan aan Sinterklaas. Lekker handig voor mijn ouders want die wisten na mijn verjaardag dus al gelijk wat ik nog zou willen hebben. Dankbaar dat ik zo’n jeugd heb mogen hebben!

Er is nog één ding wat ik waarschijnlijk wel ga doen in november, maar nog geen kaarten of concrete plannen voor heb. Namelijk het Margriet Winterfestival. Voorheen was dit de Margriet Winter fair. Dit wordt georganiseerd door het weekblad ‘Margriet’ en wordt gehouden in de Jaarbeurs. Dit is één grote fair met allerlei leuke kramen, muziek, eten, drinken en gezelligheid. Ik ga hier al een aantal jaren samen met mijn moeder heen. We zullen nog even kijken of het er dit jaar weer van komt.

Genoeg leuke plannen voor de maand november, dacht ik zo! De tijd die ik nog over heb investeer ik met veel liefde in Life by Annemijn en mijn vriend niet te vergeten ;).

Heb jij leuke of bijzondere plannen voor november?

Liefs, Annemijn 

bron afbeelding

5 Comments on Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in november 2016?

 1. Anouk
  25 oktober 2016 at 07:53 (2 jaar ago)

  Het gaat inderdaad echt zo snel he… maar nog even lekker genieten van november en december 🙂
  Liefs!

  Beantwoorden
 2. Astrid
  25 oktober 2016 at 08:46 (2 jaar ago)

  Wat een leuek en interessante plannen! Heel bijzonder dat je vijf jaar terug bij Kensington was, toen ze nog onbekend waren, en dat je dan nu naar de Ziggo Dome gaat. Ook je cursus klinkt interessant. Ik ben zelf psychiatrisch patiënt en vind het altijd goed als mensen hierover leren.
  Astrid onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstje #2My Profile

  Beantwoorden
 3. Simone
  25 oktober 2016 at 09:59 (2 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan! Ik heb sowieso een etentje voor de verjaardag van mijn moeder staan, een verjaardag en een concert. Oja en nog een weekendje weg. Volgens mij was toen de maand alweer om. 😛

  Beantwoorden
 4. Lieke - Life As Lieke
  25 oktober 2016 at 17:58 (2 jaar ago)

  Wat een leuke plannen! Leuk dat je gaat opassen, ik hou ook van kinderen 🙂 Lijkt me leuk die winterfair, kun je er geen plog van maken als je gaat?
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Ik & koken?!My Profile

  Beantwoorden
 5. Anneleen
  3 november 2016 at 21:32 (2 jaar ago)

  Wat een leuke plannen in het vooruitzicht! Maak er een mooie maand van ! 🙂 Vooral die cursus psychiatrie lijkt me interessant! En verjaren is natuurlijk altijd leuk haha 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge