Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in januari 2017?

calendar-series-4-1192550

Een nieuwe maand en een nieuw jaar is aangebroken! Allereerst wil ik jullie het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar! Vandaag is het weer tijd om de plannen uit mijn agenda met jullie te delen. Welke leuke, spannende of bijzondere plannen heb ik voor deze maand? Kijk je mee? 

Nadat ik afgelopen zondag de meeste familieleden een gelukkig nieuwjaar gewenst heb, zijn de ‘gewone’ weken nu weer aangebroken.

Deze maand staan er gelukkig wel weer wat feestjes en verjaardagen van familie en vriendinnen op de planning. Zo is onder andere mijn vriendin Manon jarig deze maand. Heel gezellig! Wist je dat we in 2017 al 9 jaar bevriend zijn? Heel bijzonder!

Ook zal ik deze maand weer als supporter langs de kant zitten tijdens de waterpolowedstrijden van mijn vriend. Ik kan er soms over mopperen maar stiekem vind ik het wel heel leuk om te gaan kijken.

Volgend weekend ga ik met mijn vriend nog iets sportiefs doen, we gaan namelijk een dagje skiën bij Snowworld in Landgraaf. Dan kunnen we nog even in de stemming komen voor de wintersportvakantie binnenkort.

Aan eten wordt ook weer gedacht deze maand want er staan al twee afspraken onder de naam ‘uit eten’ in mijn agenda. Waarvan sowieso één keer nog ter gelegenheid van mijn 22ste verjaardag. Dat was er nog niet van gekomen en deze maand kwam het toevallig wel goed uit.

Tot slot blijf ik natuurlijk lekker werken deze maand. Het wordt deze maand weer wat rustiger en daar moet ik weer even aan wennen maar dat is wel lekker.

Wat niet in mijn agenda staat maar ik wel wil doen, is het opruimen en uitzoeken van spullen. Dat is er de laatste maanden niet echt van gekomen maar nadat ik voor mijn verjaardag en de feestdagen wat cadeautjes kreeg is het nu tijd om wat spullen uit te zoeken en een voorjaarsschoonmaak (lees: winter)  te houden.

Januari is altijd een beetje een saaie maand. Althans zo ervaar ik dat altijd zo na de feestdagen. Toch staan er wel wat leuke dingen op de planning. Wat ga jij doen deze maand?

Heb jij specifieke plannen voor deze maand?

Liefs, Annemijn 

3 Comments on Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in januari 2017?

 1. Sofie
  4 januari 2017 at 08:08 (2 jaar ago)

  Bij ons zijn de nieuwjaarsfeestjes nog niet achter de rug 🙂 verder ook nog een concert en een doktersafspraak… Leuke plannen heb je!

  Beantwoorden
 2. Marianne
  4 januari 2017 at 10:12 (2 jaar ago)

  Jij ook de beste wensen!
  Je maand is al goed gevuld.
  Ik ga nog een keer naar Antwerpen, solden 😉
  En verder natuurlijk aan de slag voor het Maatjesproject.

  Beantwoorden
 3. Anneleen
  11 januari 2017 at 10:37 (2 jaar ago)

  Fijn dat het op je werk weer even wat rustiger is. Dat is soms ook wel nodig, om even op adem te komen ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge