Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in februari 2017?

calendar-series-4-1192550

Inmiddels is februari al even begonnen maar toch vind ik het iedere maand leuk om mijn plannen voor deze maand met jullie te delen. Doordat ik het druk had met werken en andere dingen kwam bloggen er even niet van en daarom staat dit artikel wat later online dan gepland. Maar hier is ‘ie dan! Kijk je mee naar wat ik ga ondernemen in februari?

Iets wat op bloggebied leuk is deze maand is dat er weer wat samenwerkingen op de planning staan. Ook in maart staan deze in mijn agenda dus dat beloofd veel leuks voor jullie!

Begin februari ging ik naar Beeld en Geluid met vriendin Manon en kregen we een tour door de studio’s van het mediapark. Dat was echt een aanrader! Tot slot zijn we nog in Amerikaanse stijl gaan eten bij Tom’s Diner in Roosendaal. Mocht je je even in Amerika willen wanen, dan moet je daar naartoe gaan!

Ook ging ik begin februari een dagje winkelen in Middelburg met Simone. Fijn om elkaar weer te zien en samen te shoppen.

Vorige week ben ik met Manon naar de Ladiesnight: Fifty shades darker geweest. Een echte must-see en ik vond het ook nog eens een stuk beter dan deel 1.

Ook heb ik deze maand nog een personeelsuitje op de planning staan. Altijd leuk om je collega’s op een andere manier te leren kennen dan op het werk.

Deze maand hopen we dat mijn oma de leeftijd van 95 mag bereiken dus dat is een enorme mijlpaal! Er staat dus ook nog een feestje op de planning.

Over feestjes gesproken, carnaval breekt deze maand weer aan! Ik moet zeggen dat ik eigenlijk alleen tijdens het weekend zelf tijd heb om het te vieren maar dat ga ik dan ook zeker doen. Waarschijnlijk een aantal dagen in Zeeland en een aantal in Brabant.

Ook komt de wintersportvakantie deze maand weer wat dichterbij en wordt het tijd om eens te kijken wat ik allemaal mee wil nemen en wat ik eventueel nog aan moet schaffen.

Samen met vrienden heb ik me ook nog opgegeven om in juni 2016 een obstakelrun te gaan lopen. 7 kilometer hardlopen… De eerste training is al achter de rug en er gaan er nog een heleboel komen. Sporten dus!

Daarnaast gaat het werk natuurlijk ook allemaal door. Ik moet zeggen dat het ontzettend goed gaat en ik het onwijs naar mijn zin heb. Langzaam krijg ik er ook steeds meer uren bij dus dat is mooi.

Zo, mijn agenda staat weer aardig vol deze maand. Wel zijn het heel veel leuke dingen en daar kijk ik dan ook echt wel naar uit. Ik merk echt dat die dagjes of avondjes uit zoveel leuker en waardevoller zijn sinds ik werk. Ik hecht er nu veel meer waarde aan en dat is wel fijn om te merken! Iets om dankbaar voor te zijn.

Wat zijn jouw plannen deze maand?

Liefs, Annemijn 

2 Comments on Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in februari 2017?

  1. Anneleen
    14 februari 2017 at 17:58 (2 jaar ago)

    Wat bijzonder dat je oma al 95 wordt, een hele mooie leeftijd! Ik heb een bompa die 90 is, ook heel goed !
    Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge