Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in december 2016?

calendar-series-4-1192550

Vandaag is de laatste maand van dit jaar alweer aangebroken! Wow! Nog even en het jaar is al voorbij. Maar eerst nog een heerlijke feestmaand vol met lekker eten, misschien wat cadeautjes en tot slot champagne en oliebollen! Maar wat ga ik deze maand eigenlijk doen? Vandaag deel ik mijn leuke en spannende plannen voor deze maand! Lees je mee?

Net als vorige maand, ga ik samen met met mijn vriend weer een avondje oppassen. Altijd leuk ;).

Ook gaan we deze maand samen een weekendje weg naar Limburg omdat we volgende week één jaar samen zijn. We willen tijdens dat weekendje nog een dagje naar de grotten van Valkenburg. Dus mocht je tips hebben, let me know!

Deze maand heb ik ook het tweede gedeelte van de cursus Psychiatrie, waar ik jullie vorige maand ook over vertelde. Dit was trouwens reuze interessant en ik kijk ook echt uit naar het tweede gedeelte. Ik was zelfs zo enthousiast dat ik overweeg om nog te gaan studeren. Ik heb nog geen concrete plannen hoor, tegen die tijd laat ik het wel weten.

Tijdens de feestdagen komt mijn broer naar Nederland. Super fijn! Ik kijk er naar uit om hem weer te zien. De laatste keer was in augustus.

Kerstmis natuurlijk kijk ik deze maand ook uit naar de kerstdagen. Deze vier ik samen met mijn schoonfamilie en mijn eigen familie. Ik houd zo van die gezelligheid deze dagen.

Daarna gaan we natuurlijk ook nog eens knallend het jaar uit tijdens Oud en Nieuw. Ik heb nog geen concrete plannen maar al wel wat ideeën. Dus we zullen wel zien wat we gaan doen! Misschien daarna afkoelen met een nieuwjaarsduik? Dat lijkt me stiekem best wel tof.

Naast al deze leuke plannen blijf ik ook nog veel werken. Twee collega’s gaan deze maand op vakantie dus ik krijg er meer uren bij. Als je me zoekt, dan ben ik aan het werk, haha.

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

Liefs, Annemijn 

4 Comments on Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in december 2016?

 1. Simone
  1 december 2016 at 09:54 (2 jaar ago)

  Wat een leuke planning heb je al gemaakt! Sowieso kerst en oud&nieuw staan op de planning, maar ook mijn verjaardag.

  Beantwoorden
 2. Anneleen
  2 december 2016 at 12:48 (2 jaar ago)

  Wat een fijne vooruitzichten! En wat fijn day je je broer gaat terugzien, geniet er van! 🙂

  Beantwoorden
 3. Lifeaholic.nl
  4 december 2016 at 20:47 (2 jaar ago)

  Wat een leuke planning! Ik woon zelf in de buurt van Valkenburg (ca. 5 km ervandaan) maar vind de grotten eerlijk gezegd niet zo heel erg leuk haha! Kerstmarkt in centrum van Valkenburg vind ik veel leuker 🙂 Naar welk plaatsje in Limburg gaan jullie?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Brillencheck: welke bril staat mij het beste?My Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge