Een kijkje in mijn agenda: Wat ga ik doen in april 2017?

calendar-series-4-1192550

Voor je het weet is de maand al om, zo ook de maand maart. April staat voor de deur, de maand waarin het hopelijk mooi weer wordt en we nog meer kunnen genieten van de lente. En Pasen komt er deze maand natuurlijk ook aan, net als onder andere Koningsdag. Benieuwd hoe ik deze maand ga invullen? Ik vertel het je vandaag.

Deze maand is vrij druk wat werk betreft. Ik heb namelijk best wel veel dagen waarop ik naar cursussen en congressen ga. Dat is weer eens wat anders en daar heb ik dan ook heel veel zin in. Zo ben ik meerdere keren voor een interne opleiding te vinden in Sommelsdijk, ga ik naar een congres in Rotterdam en een themadag over onderwijs in Westelbeers. En dit is dus nog maar een gedeelte van mijn planning qua werk. Ik ben leergierig en heb er dan ook zin in! Ik vertelde mijn vriend over een congres in het World Trade Center en hij dacht gelijk dat ik naar Amerika zou gaan. Don’t worry, ik bedoelde het WTC in Rotterdam. Al zou Amerika wel gaaf zijn ;).

Daarnaast is er ook genoeg tijd voor ontspanning en feestjes. Er zijn meerdere familieleden uit mijn eigen familie én schoonfamilie jarig in april dus dat wordt weer tijd voor een feestje. Daarnaast wordt in april het Brabantse Wal Festival georganiseerd, waar ik waarschijnlijk wel een avond te vinden ben.

Pasen en Koningsdag staan ook op de planning deze maand. Daar heb ik nog geen concrete plannen voor. Misschien 538 Koningsdag? Of een ander festival? Of gewoon bij ons in de regio? Of misschien toch zwaaien naar de koning in Tilburg? Geen idee. Nog even brainstormen. Heb jij een goed idee?

April is zo’n maand die voorbij vliegt… Vind je ook niet? Juist door die extra vrije dagen lijkt de tijd altijd te vliegen.

In april wil ik nog wel wat dingen doen die nog niet gepland zijn. Zo wil ik graag nog op bezoek bij vrienden, een datum prikken waarop ik met mijn vriend naar de muscial ‘The Lion King’ ga en vooral nog veel sporten want het bikini-seizoen komt er aan. Grapje, maar ik moet wel trainen voor de Roversrun die ik in juni ga lopen. Genoeg te doen dus.

Wat zijn jouw plannen voor april?

Liefs, Annemijn 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge