Kerstmarkten in Zeeland en omgeving

dsc08801

Nu Sinterklaas weer terug naar Spanje is, komt de kerst er alweer aan. Misschien heb je al een kerstboom staan en ben je al helemaal in de stemming? Ik moet toegeven dat ik dat nog niet helemaal ben maar ik heb er wel veel zin in. Iets wat ik in deze periode ook erg gezellig vind zijn kerstmarkten. Ik heb er daarom vandaag een aantal op een rijtje gezet voor je! 

Goes –  Vrijdag 9 december 17.00 – 23.00 & zaterdag 10 december 11.00 – 17.00 in de binnenstad van Goes. Dit jaar staat er in Goes een uitgebreide kerstmarkt: inclusief foodtrucks, brocante markt, Dickens kerstmarkt, een kerstvertelling, muziek, dans en voor de kinderen zijn er ook nog springkussens en diverse attracties. Klinkt leuk toch?

Goedereede – Zaterdag 10 december van 11.00 -17.00 ben je voor een kerstmarkt ook in Goedereede aan het juiste adres. De kerstmarkt bevat diverse kramen, buitenbars en live muziek. Gezellig!

Ossendrecht- In het Brabantse Ossendrecht (net over de grens met Zeeland), kun je op zondag 11 december van 12.15 – 17.00 genieten van een kerstmarkt met nostalgische uitstraling. Er is onder andere een kerstman, winterbraderie, boekenmarkt, rommelmarkt en er zijn diverse optredens. Tijd om eens een bezoekje aan Brabant te brengen? Ik ben fan ;).

Koewacht – De internationale indoor en outdoor kerstmarkt in Koewacht zal dit jaar op vrijdag 16 december plaatsvinden. Met muziek in de kerk en een ‘pendeldienst’ in de vorm van paard en wagen.

Veere –  Kerstmarkt in Dickens-stijl. Zaterdag 17 december van 10.00 – 17.00 en zondag 18 december van 11.00 – 17.00. Op het knusse marktpleintje in Veere staan kramen vol lekkere etenswaren en de mooiste kerstdecoraties.

Middelburg – Naast de IJsbaan op de markt in Middelburg zal op zaterdag 17 en zondag 18 december een kerstmarkt staan. Met deze aankleding waan je je helemaal in winterse sferen.

Breskens – Kerstmarkt op het Spuiplein in Breskens op zondag 18 december. Deze is van 10.00-18.00. Het plein staat vol met gezellige kraampjes en een grote Kerstwensboom. Ga jij een wens doen?

Zo dit zijn een aantal kerstmarkten in Zeeland en omgeving. Ga jij er nog één bezoeken? Ik zou graag naar de kerstmarkten in Goes en Ossendrecht gaan maar ik ga komend weekend naar Limburg. Daar hebben ze vast ook kerstmarkten.

Mocht je naar een kerstmarkt gaan, dan wens ik je heel veel plezier!
Ken je nog een leuke kerstmarkt die je onder de aandacht wilt brengen? Post hem dan hieronder in een reactie.

Liefs, Annemijn 

 

 

 

2 Comments on Kerstmarkten in Zeeland en omgeving

 1. Elodie
  7 december 2016 at 10:19 (2 jaar ago)

  Leuk zo’n lijstje! Is de kerstmarkt in Koewacht trouwens echt zo leuk? Is het dorp naast me en heb er nog nooit iemand over gehoord, haha! Die in Axel is morgen en die is sowieso wel echt tof. Heel de stad vol met kraampjes, vuurkorven en muziek en achteraf staan alle cafés vol voor nog een feessie! 🙂

  Oh, en als je naar Limburg gaat: het is nu ‘Magisch Maastricht’. Dat is zonder kerstmarkt al een hele leuke stad, dus kan niet missen: https://www.facebook.com/events/971021142981166/.

  Beantwoorden
 2. Anneleen
  10 december 2016 at 16:37 (2 jaar ago)

  Jammer geen kerstmarkt van hier in de buurt 😉 ik hoop wel naar de kerstmarkt in Antwerpen te geraken, want die is meestal ook wel erg gezellig met allemaal verschillende kraampjes en veel lekkers!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge