It’s weekend tag!

DSC09778

Het is weekend! Iets waar ik iedere week weer naar uit kijk. Ik kwam deze leuke tag tegen op de blog van Teddlicious. En ik vond het leuk om dit artikel in het weekend op mijn blog te posten dus vandaar dat ik hem voor vandaag heb overgenomen.

1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Ik heb een bijbaantje en daardoor ben ik meestal op zaterdag aan het werk. Op zondag ben ik gelukkig altijd vrij. Dit vind ik echt heel fijn omdat ik mijn vriend alleen in het weekend kan zien. Daarnaast heb ik meestal maar 2 of 3 dagen school en ben ik doordeweeks dus ook regelmatig vrij.

2. Hoe laat sta je op in het weekend?
Leuke vraag, als ik moet werken sta ik sowieso rond 7 uur op. Ik ben niet echt iemand die kan uitslapen dus ik ben sowieso rond 9 uur/half 10 wakker als ik geen wekker zet.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?
Doordeweeks ontbijt ik altijd met yoghurt of kwark en in het weekend maak ik daar vaak een uitzondering op. Ik ontbijt dan meestal met brood en een paar kopjes thee.

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Ik werk bijna iedere zaterdag. Meestal blijf ik op zaterdag avond thuis of ga naar een feestje. Op zondag ga ik vaak wat leuks doen met mijn vriend of vind ik het ook heel lekker om gewoon even niks te ‘moeten’.

5. Wat doe je het liefst in het weekend?
In het weekend ga ik het liefst iets leuks doen. Ik ben niet iemand die lang stil kan zitten en daarom ga ik in het weekend ergens naar toe of spreek ik af met vriendinnen. Zolang ik iets te doen heb vind ik alles prima. Met een dagje weg kun je me altijd blij maken!

6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
Het liefst zo vroeg mogelijk! Ik houd er van om alles van te voren geregeld te hebben en van te voren te weten wat ik ga doen. Maar als er last minute wat tussen komt is dit ook geen probleem hoor ! Daarnaast sta ik natuurlijk open voor spontane ideeĆ«n. šŸ™‚

7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Naast mijn bijbaantje op zaterdag probeer ik op zondagavond nog wel wat tijd te maken voor mijn opleiding. Maar meer dan opdrachten maken of verslagen schrijven komt er vaak ook niet van. Maar dat vind ik dan ook niet zo heel belangrijk in het weekend.

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Op zaterdag is dat ieder weekend verschillend. Op zondag meestal rond elf uur.

Wat doe jij in het weekend?

Mocht je deze tag willen overnemen, ga je gang!

1 Comment on It’s weekend tag!

  1. artisticstateofmind
    26 oktober 2014 at 00:57 (4 jaar ago)

    Leuk om te lezen!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge