Interieur: Onze favoriete foto op glas

IMG_8011

Foto’s, ik ben er dol op! De meeste mensen die mij kennen zullen dit dan ook wel weten. Met mij op stap gaan is dan ook op eigen risico, want je komt niet weg zonder die herinnering vast te hebben gelegd. Natuurlijk moet je dit met een korreltje zout nemen, maar ik leg graag leuke momenten vast. Iets wat ik dan weer bijna nooit doe, is die foto’s ook daadwerkelijk afdrukken. Eigenlijk best jammer, ik vond fotoboeken vroeger zo leuk! Toen Fotoopglas.nl mij benaderde om een foto af te laten drukken, twijfelde ik geen seconde. Zie hier het resultaat.

Een paar weken geleden reden we vanuit Oostenrijk naar huis. We hadden net een prachtige vakantie achter de rug en ik besloot onderweg mijn e-mail even bij te werken. Toevallig stond daar een berichtje van Fotoopglas.nl tussen. Met daarin de vraag of ik een product zou willen testen. Uiteraard wil ik dat wel! Toch dacht ik er nog even over na. Zou een foto op hout of aluminium niet beter zijn? Ik ben niet heel handig en niet zo’n fan van een hele strakke inrichting. Toch heb ik het gedaan, want ik was stiekem wel heel erg benieuwd.

Ik besloot voor een foto uit de shoot  met Anouk de Ronde fotografie te gaan. Dit is één van mijn favorieten. Ik vind de natuurlijke kleuren echt prachtig en ergens lijkt hij ook wel wat tijdloos doordat je ons gezicht niet heel duidelijk ziet. Dit was dus ook dé geschikte foto om op een plaat van 40 x 60 cm glas te laten drukken.

Het bestelproces was echt heel easy. Na het uploaden van je foto heb je zelfs nog de mogelijkheid om de foto te bewerken en aan te passen. Dit vond ik zelf niet nodig, aangezien ik het origineel al heel mooi vind. Daarnaast zijn er ook allerlei formaten beschikbaar, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

Aangezien wij ons droomhuis nog niet gevonden hebben, had ik nog geen plekje voor de foto in mijn hoofd. Misschien willen we hem ophangen maar misschien ook niet. Ik koos er daarom voor om er een ophangsysteem bij te bestellen. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten. Ik ging voor een systeem waarbij er geen gaten in de foto gemaakt moet worden. Voor het geval we besluiten hem niet op te hangen.

Binnen drie werkdagen stond er een bezorger van DHL op de stoep. Met een enorme maar smalle doos. Daarin zat uiteraard deze prachtige plaat met daarop onze foto.
Ik zal je eerlijk vertellen dat ik er super blij mee ben. Ik wist eerst niet goed wat ik kon verwachten, maar ik zou het iedereen aanraden. Ik kan niet wachten tot we deze foto een mooi plekje kunnen geven.

Mocht je nou ook graag een foto af willen laten drukken, neem dan zeker een kijkje bij FotoopGlas.nl. Toch liever ander materiaal? Dan willen ze je bij FotoopAluminium.nl of FotoopHout.nl vast en zeker ook graag helpen.

Ben jij ook dol op foto’s? Wil je meer van mijn foto’s zien? Volg me dan op instagram @lifebyannemijn

Liefs, Annemijn 

Leave a Reply

CommentLuv badge