Inspiratie voor een romantische Valentijnsdag!

IMG_6341

Het is weer bijna Valentijnsdag! Tijd om jouw geliefde of de personen waar je gewoon veel van houdt of om geeft weer te verassen. Misschien is het jullie eerste Valentijnsdag samen of de 36ste? Dat maakt helemaal niet uit want inspiratie voor deze liefdevolle dag kun je altijd wel gebruiken. Daarom vandaag een artikel met inspiratie voor een onvergetelijke romantische dag!

Het ontbijt
Nadat je lekker geslapen hebt verras je geliefde met een lekker ontbijtje aan tafel of op bed. Wat dacht je van lekkere croissants of doe eens gek en bak pannenkoeken! Een lekker sapje of een lekkere mok koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig mag alles op het gemak want Valentijnsdag valt dit jaar op zondag! Dus vooraf kun je vast lekker uitslapen. Daarom kun je jullie ontbijt, wat betreft de tijd, ook gewoon overslaan en uitgebreid samen lunchen of brunchen.

De middag
Wat dacht je van samen een eind wandelen? Mijn vriend en ik vinden dit meestal wel heel leuk om te doen aangezien het sportief is en je lekker kunt kletsen. Daarnaast kun je ook heerlijk van de omgeving genieten. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker op de bank hangen en een leuke film bekijken of de bioscoop bezoeken. Films die ik je kan aanraden voor Valentijnsdag zijn:
– Brasserie Valentijn (nieuw)
– The best of me
– Ja ik wil!
– Titanic
– 50 first dates
– The Notebook
– The fault in our stars

Het diner
Je zou lekker uit eten kunnen gaan bij jullie favoriete restaurant of wat jullie dan ook maar lekker en leuk vinden. Hier kan volgens mij weinig fout gaan. Oké haar meenemen naar de Mac Donalds lijkt me niet zo romantisch… maar zolang je maar plezier hebt! Plezier wil niet altijd zeggen dat het gelijk het duurste van het duurste moet zijn.
Natuurlijk kan je ook gewoon zelf lekker koken. Bereid jezelf op tijd voor en bedenk goed wat je wilt gaan serveren die avond. Liefde van de man gaat door de maag hè! Dus doe je best en haal wat mooi servies uit de kast, steek wat kaarsjes aan en romantische muziek mag natuurlijk altijd draaien op de achtergrond!

De avond
Mijn voorkeur zou uit gaan naar samen een film kijken maar mocht je dit ’s middags al gedaan hebben, dan zit je daar misschien niet op te wachten. Je kunt natuurlijk ook gewoon uitbuiken op de bank, nog wat gaan drinken in de stad of elkaar verwennen met een heerlijke massage! Doe iets wat jullie allebei leuk vinden en waar jullie samen van kunnen genieten, dan zit je sowieso goed. Helaas is het de dag na Valentijnsdag weer maandag en zit het er waarschijnlijk niet in om het extreem laat te maken.

Het belangrijkste is: geniet van elkaar en van het moment!
Wil je weten welk Valentijn type jij bent? Doe deze test dan even en wie weet haal je daar nog meer inspiratie uit! Volgens deze test ben ik een Flashy Romanticus. En jij?

Mocht je nog iets nodig hebben om deze dag helemaal perfect te maken dan ben je bij Westwing aan het juiste adres! Je kunt hier de meest romantische kaarsen, mooi servies of pronkstukken voor in je huis vinden om het nog romantischer te maken voor deze speciale dag in het jaar. Er is genoeg te vinden met een romantisch thema of motieven met hartjes. Kortom, een hele boel decoratie en accessoires om jouw Valentijnsdag perfect te maken.

Wie wordt jouw Valentijn dit jaar? Of breng je deze dag alleen door?
Mocht je nog tips hebben voor een perfecte dag dan mag je die delen in de reacties onder dit artikel!

Ik wens jullie alvast een fijne en liefdevolle dag!

Liefs, Annemijn

 

4 Comments on Inspiratie voor een romantische Valentijnsdag!

 1. Kim | Kimsbloglife
  4 februari 2016 at 08:34 (3 jaar ago)

  Wij hebben met Valentijn dit jaar een herdenking aan mijn oma (die vorig jaar overleden is) in de kerk en gaan nadien iets eten met familie, dus heel erg romantisch wordt het helaas niet vrees ik… Maar misschien kunnen we daarna wel nog gezellig iets samen doen 🙂

  Beantwoorden
 2. anneleen
  5 februari 2016 at 10:14 (3 jaar ago)

  Ik werk met een late shift op valentijnsdag en mijn vriend werkt dat weekend ook gewoon, dus een hele romantische dag wordt het voor ons niet. Misschien dat we nadien nog wel iets leuks gaan, om het in te halen 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge