Inspiratie: Fotobehang in huis

5

Nu het herfst is vind ik het erg leuk om de boel een beetje gezelliger te maken en kan ik wegdromen in mooie interieurs. Tijdens mijn zoektocht hiernaar kwam ik echt een hele mooie afbeelding op een muur tegen. Wat bleek? Het was fotobehang! Dat die mogelijkheid er tegenwoordig ook is, daar had ik zelf nog niet bij stilgestaan. Daarom heb ik vandaag leuke ideeën en interieurs met fotobehang voor jullie op een rijtje gezet. 

Zelf heb ik maar een ‘saai’ behang op mijn kamer maar blijkbaar is er zoveel meer mogelijk! Op het instagramaccount van Anne Solveig zag ik vorige week ook al een prachtig behang langskomen want zij in hun slaapkamer hebben. Het had te print van een rode baksteen gemetselde muur Super tof! Terwijl ik zocht op fotobehang kwam ik al snel uit bij de webshop pixers.nl.

Op deze website heb ik dan ook wat mooie afbeeldingen van fotobehang gevonden. Wie weet haal je hier nog inspiratie uit. Ik in ieder geval wel.

1

Zo’n bakstenen gemetselde muur bedoelde ik dus ;). Ik vind dit echt heel gaaf en het past heel goed bij een industriële stijl. Het scheelt je ook nog eens heel veel werk ten opzichte van echte stenen of steenstrips.

2

Of wat dacht je van de skyline van New York achter je bed? Dit Pixers fotobehang New York vind ik echt heel tof. Zeker wanneer je fan bent van deze stad. Zelf ben ik er nooit geweest maar ik kan me voorstellen dat dit extra leuk is wanneer je de stad wel bezocht hebt.

4

Je hoeft natuurlijk geen hele ruimte te behangen, een paar banen kunnen ook al een groot verschil maken. Zo creëer je toch al snel een bijzonder hoekje.

3

Zo kun je letterlijk wegdromen wanneer je lekker in je bed ligt! Echt heel tof. Ik vind dat zo’n behang ook echt wel ruimte kan creëren. Zo lijkt je slaapkamer ineens veel groter en ruimtelijker.

In mijn toekomstige huis zou ik dan ook best fotobehang willen. Wel vind het belangrijk dat het subtiel blijft en dus geen heel druk patroon mag zijn. Mijn hoofd zit zelf altijd al boordevol ideeën dus is het wel de bedoeling dat je in huis ook even tot rust kan komen. Gelukkig zijn er genoeg variaties in fotobehang.

Wat vind jij van fotobehang? Of heb je het toevallig al in huis?

Liefs, Annemijn 

3 Comments on Inspiratie: Fotobehang in huis

  1. Anneleen
    14 oktober 2016 at 10:56 (2 jaar ago)

    Ik vind zo’n fotobehang best mooi op foto, maar zou er niet snel voor kiezen om dit in men eigen huis te hangen. Ik zou toch wat bang zijn dat het te druk wordt 🙂
    Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge