Inspiratie: De badkamer van mijn dromen!

sanitairtotaal-nl-badkamer

Al heb ik nog geen concrete plannen om uit huis te gaan, toch blijf het altijd heerlijk om weg te dromen in mooie interieurs en ideeën op te doen. Voor sommige ruimtes in huis heb ik zoveel inspiratie en weet ik al precies wat ik mooi vind. Zo ook voor de badkamer. Vandaag vertel ik je dan ook hoe mijn ideale badkamer eruitziet. Dat wil ik dan ook graag vandaag met jullie delen! Kijk je mee naar de badkamer van mijn dromen?

Een landelijke stijl vind ik sowieso erg mooi maar in de badkamer misschien nog wel extra. Ik houd van donkere tinten zoals grijs en antraciet maar combineer het dan weer graag met iets natuurlijks. Zo vind ik het hout in de bovenstaande foto erg mooi. De wastafel vind ik ook heel erg gaaf, net even anders dan de meeste wastafels en dat spreekt me enorm aan. Kun je me nog volgen? Ik zal wat foto’s delen zodat je een indruk krijgt.

sanitairtotaal-nl-vrijstaand-bad Bron

Als er iets is waar ik al jaren van droom, dan is het een vrijstaand bad of een bad op pootjes. Ik vind dat gewoon zo enorm mooi! Ik weet niet precies waarom maar het heeft gewoon iets speciaals. Het zal wel iets meer werk zijn om schoon te maken maar ik vind dit zoveel mooier dan een ‘gewoon’ bad. Ik hoop dan ook dat ik hier later de ruimte voor heb.

sanitairtotaal-inloopdouche Bron

Om het praktisch te houden is een douche toch ook wel heel erg fijn. Het is makkelijk en sneller dan in bad gaan. Zeker wanneer je wat minder tijd hebt vind ik een douche heel fijn! Mijn voorkeur zou dan ook uitgaan naar een inloopdouche, zoals één van deze modellen. Dit omdat ik de laatste jaren regelmatig gemerkt heb hoe onhandig het is wanneer je steeds de douche in moet stappen. Tegenwoordig zie je een inloopdouche gelukkig steeds vaker dus dat zit wel goed. De prachtige douche uit deze afbeelding kwam ik op Pinterest tegen bij Maxaro.nl . Deze ‘betonlook’ spreekt me ook enorm aan.

sanitairtotaal-nl-inloopdouche Bron

Zonder alle accessoires zou mijn inloopdouche er later dus zo uit kunnen zien! Mooi toch? Ik vind het in ieder geval super praktisch en ruim ogen.

Landelijk en toch een beetje stoer, ik denk dat je mijn voorkeur voor badkamers zo kunt noemen. Ik weet precies wat ik mooi vind en ik hoop dan ook dat ik in de toekomst de middelen en mogelijkheden ga hebben om zoiets te kunnen realiseren in mijn eigen huis.

Hoe ziet jouw ideale badkamer eruit?

Liefs, Annemijn

Bron eerste afbeelding
* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

2 Comments on Inspiratie: De badkamer van mijn dromen!

  1. Lieke - Life As Lieke
    24 oktober 2016 at 23:09 (2 jaar ago)

    Oh leuk! Dit vind ik een hele leuke stijl! Ik wil ook een bad 🙂 Hebben we nu niet maar oh wat lijkt het me heerlijk!

    Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge