Ik heb HET gedaan!

foto 2 (52)
Wauw, na al die jaren was het dan eindelijk zover! Ik denk dat ik dit al een jaar of 5 wil maar het kwam er niet van en mijn ouders stonden er sowieso niet achter. Maar er is verandering in gekomen. Waarom ook niet? Ik heb het gewoon gedaan en stiekem ben ik daar een heel klein beetje trots op. Ik ben een traguspiercing rijker en een ik kan iets van mijn bucketlist strepen. Wil je weten hoe het gegaan is en wat ik er van vond? Dat lees je hier.

Eigenlijk kon ik niet echt geloven dat het nu eindelijk ging gebeuren. Maar ik stapte vrijdagmiddag samen met een vriendin in de auto naar de piercingshop. Wat was het die dag warm zeg! Gelukkig had ik toen nog niet zoveel last van de warmte. Eenmaal binnen kwam de gezonde spanning toch wel. We zouden allebei een piercing nemen en ik besloot als eerste te gaan. Dan weet ik tenminste niet hoe het eruit ziet wanneer ze hem zetten en of het echt pijnlijk is.

Ik ging zitten en ik denk dat het maar een paar seconden duurde voordat ik een piercing rijker was. Binnen 3 seconden zat hij er door heen en het deed dus ook maar een seconde of 3 pijn. En echt pijn was het ook niet, meer en drukkend gevoel. Daarna voelde ik er al snel niks meer van.

foto 1 (46)

Nadat mijn vriendin ook een piercing rijker was, begon ik me een beetje misselijk te voelen. Al snel begonnen mijn oren te suizen en ik dacht dat dat door het piercen kwam. Toen ik ging zitten zag de piercer dat dit geen goed teken was. En daar lag ik dan, gelukkig op een stoel want anders was ik waarschijnlijk buiten flauwgevallen. Ik vermoed dat het kwam door de warmte in combinatie met het piercen.

Maar ik heb een traguspiercing en ben er echt blij mee. Ik heb er ook totaal geen last van. De eerste nacht heb ik zelfs al op dat oor kunnen slapen. Nu vergeet ik zelfs dat hij er zit dus dat is qua pijn een goed teken.  Wanneer je ook een traguspiercing wilt kan ik het je echt aanraden. Het is veel minder pijnlijk dan je verwacht en is zo gezet.

Hebben jullie piercings? Hoe vond jij het zetten?

Liefs, Annemijn 

3 Comments on Ik heb HET gedaan!

  1. Miriam
    21 juni 2015 at 10:36 (3 jaar ago)

    Stoer! Ik durf dat niet hoor (pijn!) ;p

    Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Ik heb HET gedaan!

  1. […] zomer gehad. Ik organiseerde ook nog eens winacties op mijn blog en nam zelfs een piercing! Een traguspiercing om precies te zijn. Soms vergeet ik zelfs dat hij er zit, haha. Daarnaast werd ik ook nog eens […]

Leave a Reply

CommentLuv badge