Ik ben weer geïnterviewd!

annemijn blog pzc

Het voelt zo raar maar laatst ben ik voor de derde keer in korte tijd geïnterviewd. Deze keer was het voor Student in Zeeland. Dit zijn online artikelen van de PZC (Provinciale Zeeuwse Courant), de krant dus. Vandaag deel ik het interview met jullie!

Ik blijf het gek vinden dat mensen het interessant vinden om mij te interviewen. Uiteraard vind ik dat super leuk! Maar toch blijft het wel heel bijzonder. Ik voel me namelijk niet anders dan anderen en voer door te bloggen gewoon mijn hobby uit. Heel bijzonder dat anderen dat opvallend of noemenswaardig vinden. Dan voel ik me in ieder geval weer heel dankbaar om anderen te mogen inspireren.

Het interview vond dit keer bij de interviewer thuis plaats. Leuk! Dat is weer eens wat anders dan telefonisch. Ik ken haar gelukkig al een aantal jaren en daarom voelde het heel vertrouwd om mijn verhaal te doen. Het ging specifiek om studenten in zeeland met een bijzondere hobby of die een bijzondere gebeurtenis hebben meegemaakt. Deze keer was ik dus aan de beurt!

Het was echt een fijn interview waarin ik veel heb kunnen vertellen over bloggen en waarom ik dit de allerleukste hobby vind. Ben je benieuwd naar het interview? Je kunt het artikel hier lezen.

Het artikel is geschreven door Nikki Molhoek. De foto is ook door haar gemaakt. Alle credits gaan dan ook naar haar. Bedankt voor de samenwerking Nikki!

Wat vind je van het artikel?

Liefs, Annemijn

3 Comments on Ik ben weer geïnterviewd!

Leave a Reply

CommentLuv badge