Hotspot in Zeeland: Beautify Luxury in Yerseke

beautify 3

Nieuwe ‘hotspots’ in Zeeland ontdekken is iets wat ik graag doe en daarom ben ik weer voor jullie op pad geweest. Twee weken geleden ontdekte ik dat wij op het gebied van wellness, beauty en fashion absoluut niet achterlopen in Zeeland. Ik bracht namelijk een bezoek aan Beautify Luxury spa & skin improvement in Yerseke. Op het eerste gezicht een schoonheidssalon maar het bleek veel meer dan dat… Vandaag vertel ik je er meer over.

Twee weken geleden organiseerde Beautify Luxury een ladiesnight. Zelf besteed ik niet extreem veel aandacht aan beauty of uiterlijk maar ik vind het wel leuk om me er in te verdiepen. Ik besloot om samen met een vriendin een kijkje te gaan nemen.

Beautify Luxury spa & skin improvement is gevestigd in de Lepelstraat in Yerseke. Zoals de naam je al doet vermoeden richt Beautify Luxury zich op alles op het gebied van verzorgen, kleuren, verfraaien en kleden. Zo bieden ze allerlei behandelingen aan die het gevoel van wellness, schoonheid en huidverbetering combineren. Je kunt hierbij onder andere denken aan: gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, pedicure, manicure, spraytan, wimperextensions, visagie, acné behandelingen en hotstone.

beautify 2

Zelf was ik erg benieuwd. Zeker naar aanleiding van mijn ervaring met een wellnesscentrum vorig jaar… Gelukkig is deze ervaring een stuk positiever. Zoals ik al zei, klinkt het in eerste instantie als alleen een schoonheidssalon maar niets bleek minder waar. Beautify Luxury richt zich ook nog eens een luxe parfums en kleding. Wat ik hier zelf tof aan vind, is dat ze ook wat luxere en hippe merken verkopen zoals NIKKIE, het merk van Nikkie Plessen.

Zo hebben we tijdens de ladiesnight ook een leuk kijkje in de salon en winkel mogen nemen. Het was niet ontzettend druk maar daardoor hadden we wel de tijd en ruimte om alles extra goed te bekijken. Daarnaast was het heel gezellig en stonden er mooie stands die allemaal in het teken stonden van beauty, fashion en health. Zelf heeft Beautify Luxury echt mijn interesse gewekt aangezien ik nog steeds last heb van onzuiverheden in mijn gezicht. Ik ben me dan ook aan het oriënteren op wat behandelingen. Mocht ik hier de oplossing voor mijn onzuiverheden vinden, dan hoor je hier zeker nog meer over.

beautify

Toch lijkt het me ook altijd nog wel tof om wimperextensions of spraytan te proberen. Maar wat dit betreft ben ik vaak bang dat ik daar spijt van krijg, haha. Wie weet, brengt een bezoek aan Beautify Luxury hier ook nog eens verandering in. Ik moet zeggen dat ik me hier wel gelijk om mijn gemak voelde en dat vind ik persoonlijk heel erg belangrijk. De sfeer is erg fijn en ontspannen. Eigenaresse Celine en haar team doen er naar mijn gevoel alles aan om je op je gemak te laten voelen en je heerlijk te verwennen. En dat is toch precies wat je wilt? Ik in ieder geval wel ;).

Kortom, binnen Zeeland kun je dus ook heerlijk relaxen, shoppen en nóg mooier worden onder één dak! Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bezoek aan Beautify Luxury.  Wat mij betreft is dit echt en aanwinst in Zeeland.

Wil jij liever even binnenkijken bij Beautify Luxury? RTL4 bracht hen met het programma ‘Lifestyle Experience’ al eerder een bezoek. Dat fragment kun je hier bekijken.

Ben jij hier weleens geweest?

Liefs, Annemijn

Afbeeldingen: Beautify Luxury

Leave a Reply

CommentLuv badge