Hoogtepuntjes van de week #26 sapjes

foto 3 (52)
Wat vliegen de weken voorbij zodra je vakantie hebt! Zo vloog ook deze week weer om. Wel heb ik hele leuke dingen gedaan zoals een dagje naar de tour de france en vliegtickets geboekt! Kijk je weer mee naar mijn week?

foto 1 (53)
De Tour de France finishte zondag heel dichtbij, namelijk op Neeltje Jans. Er werd slecht weer afgegeven dus ik wou eigenlijk niet mee maar ik ben toch gegaan. Dus wij hebben een dagje als fanatieke fans langs de weg staan wachten. Regen, wind, zon en onweer, het kwam allemaal langs terwijl wij stonden te wachten op die paar seconden waarin we wat wielrenners zouden kunnen spotten. Al met al was het nog wel een leuke dag én ik heb de renners gespot!

foto 2 (1)
Dit waren die buien die over ons heen kwamen. Met mijn angst voor onweer was het echt verschrikkelijk maar ik leef nog.

foto 3 (52)
En ik kreeg een kus van de rondemissen!

foto 4 (43)
Maandag bekeek ik de tour vanaf de bank. Oh en ik ben echt niet zo’n fan hoor maar ik vond het wel leuk om een middagje te volgen.

foto 5 (40)
Maandag haalde ik de zooltjes uit mijn schoenen die ik zondag aan had. Ze waren echt nog zeiknat… kun je nagaan wat voor buien wij gehad hebben. Ze hebben nog een hele dag in de zon staan drogen.

foto 1 (54)
Deze smoothie maakte ik woensdag van banaan en sinaasappel. Sinds we deze nieuwe glazen hebben, maak ik veeeeeeel meer smoothies en sapjes.

foto 3 (53)
Dit bedoel ik dus. Heerlijk! Binnenkort zal ik jullie wat tips geven voor water met een smaakje.

foto 4 (44)
Donderdag kocht ik een nieuwe sportoutfit. Een vrolijk hemdje wat net wat luchtiger is in de zomer. Gelijk nieuwe motivatie om te sporten! Die motivatie had ik overigens niet echt nodig. Afgelopen donderdag heb ik hard getraind in de sportschool en nog t/m vrijdag spierpijn gehad. Oepsss.

foto 2 (59)
Donderdag was ook de dag dat ik vliegtickets geboekt heb samen met Manon. Wij gaan binnenkort een paar dagen naar Rome. Ik heb er onwijs veel zin in!

DSC00239
Vrijdag zette ik een winactie online. Doe jij al mee?

foto 5 (41)
Zaterdag was er een feestje bij mijn oom en tante. Ze hebben een mooi zwembad in de tuin. Heerlijk met zomers weer!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? En nog leuke plannen voor komende week?
Zelf ga ik vandaag een dagje naar Walibi!

Liefs, Annemijn

1 Comment on Hoogtepuntjes van de week #26 sapjes

 1. Kim
  13 juli 2015 at 10:22 (3 jaar ago)

  Fijn dat je nog leeft, ondanks de angst voor het onweer. 🙂
  Heel veel plezier in Walibi!
  Kim onlangs geplaatst…Goedbedoelde adviezenMy Profile

  Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge